IZBORI 2020:SNS-Uskoro gerontološki centar

*Izbori 2020*-Saopštenje SNS

Naši najstariji sugrađani su temelj savremenog društva. Njihov doprinos u svakom segmentu života je nemerljiv. Spoj iskustva, znanja i mladosti su izuzetan potencijal za razvoj naše zemlje, ali i našeg grada.

Upravo, vodeći se tim, Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke, predložio je i podržao Lazara Gojkovića za nosioca liste „Aleksandar Vučić-Za našu decu.“ i budućeg gradonačelnika Valjeva.

Jedan od prioriteta Srpske napredne stranke i Lazara Gojkovića biće završetak radova i stavljanje u funkciju Gerontološkog centra.

-Uz izuzetno veliku podršku Aleksandra Vučića, našeg predsednika, nakon više od deset godina propadanja, završićemo Gerontološki centar.  Tako ćemo našim najstarijim sugrađanima omogućiti objekat prilagođen njihovim potrebama. Dobićemo moderan Dom sa više od sto mesta za starije osobe, trideset mesta u prihvatilištu za beskućnike i dnevni boravak za stara i lica ometena u razvoju. -rekao je Lazar Gojković, kandidat za gradonačelnika Valjeva.

Inače, ovaj moderan i funkcionalan objekat dobiće i lepo parterno uređenje, park za predah korisnika.

– Moramo istaći da Srpska napredna stranka vodi računa o svojim građanima, posebno o starijoj populaciji koja je gradila ovu zemlju, pomogla ekonomskom oporavku iste i kojoj to duguje. –naglasio je Lazar Gojković i pozvao svoje sugrađane da izađu na izbore 21. juna i glasaju listu“ Aleksandar Vučić-Za našu decu“ .

GrO SNS Valjevo

10 comments on “IZBORI 2020:SNS-Uskoro gerontološki centar

 1. Mira

  Naši najstariji sugrađani su podneli teret i kada su reforme javnih finansija sprovođene. Gerontološki centar biće samo jedan od načina da se odužimo kao društvo.

  Reply
 2. Anita

  Šta ste uradili tokom godina na vlasti, ništa! Sad pred izbore obećavate svašta, narod ako je glup neka se peca na prazna obećanja!

  Reply
 3. Дверјанин014

  Колико ботова и то усред радног времена.
  БОЈКОТ НЕЛЕГИТИМНИХ ИЗБОРА.

  Reply
 4. Србин

  Имам питања за Лазара: када ћеш се јасно и гласно оградити од политике и функционерских пријатеља Слободана Гвозденовића? Када и на који начин ћеш поправити народу чемерне године владавине Гвозденовића? Када ћеш уклонити Гвозденовића и његове сатрапе са листе? Док се то не искристалише, не рачунај на подршку Ваљева!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.