IZBORI 2020: POKS- Da promenimo nakaradni sistem

*Izbori 2020*- Saopštenje POKS:

„Pomoz’  Bog  Valjevci!

Uz veliku pomoć naših prijatelja, poznanika, rođaka, poslovnih partnera, simpatizera…koalicija „ Za Kraljevinu Srbiju “ je prikupila potpise i po prvi put izlazi kako na parlamentarne tako i na lokalne izbore. Odmah treba reći da na lokalnoj odborničkoj listi nema kandidata koji su ikada učestvovali u bilo kakvoj vlasti. Mi smo se okupili kao porodica oko ognjišta u nadi da pokrenemo promenu ovog nakaradnog sistema. Niko od nas nije profesionalni političar već ljudi iz naroda, Valjevci, deca Valjevaca i roditelji Valjevaca. Svako od nas ima posao koji radi i fotelje bilo kakve nas ne zanimaju, već ISKLjUČIVO zajednička borba da Valjevo podignemo na noge. Sve što je za dobrobit Valjevaca uvek ćemo podržati ali naglašavamo da postizborne koalicije nisu moguće ni sa SNS-om  ni sa SPS-om !

Koliko imamo prijatelja koji nas podržavaju toliko ima i onih koji nam kažu: „ma šta će Vam to”, “Valjevo je propalo”,” ovde se ništa ne može promeniti”, “za nas je gotovo a deca nek idu u inostranstvo”…

E baš zato smo se morali mi kao jedna porodica uključiti i zato nam trebate i Vi Valjevci da ustanemo svi zajedno i zauvek promenimo sistem u kom preživljavamo, da kaznimo sve koji su nas  pokrali i ojadili a Valjevo unazadili, da očistimo Valjevo od gnjida, ameba i parazita, da nas se preci Velikani više ne stide!

Naš narod kaže:” Gde ti puno obećavaju, malu torbu ponesi!” te mi možemo obećati samo jedno a to je –BORBA-da vratimo Valjevo Valjevcima. Svako ko živi u Valjevu zna gde su problemi i kakvi su problemi i kakva su rešenja moguća, ali sve dok je SNS-SPS  garniture koja se smenjuje i vlast koristi samo i samo zarad svog ličnog bogaćenja i koristi, nama nema napretka.

21.juna naši Valjevci imaćete vreme od 8 ujutru do 20 uveče da se prošetate do svojih biračkih mesta uzdignute glave jer ćete zaokružiti broj 9. ispred” Za Kraljevinu Srbiju” i zajedno sa nama krenuti da menjamo zlo i naopako koje trpimo 75 godina!

Valjevo je naših predaka, Valjevo je naše, Valjevo je i naše dece a MI se sada pitamo ! S verom u Boga, za Kralja i Otadžbinu!!!

POKS Valjevo“

3 comments on “IZBORI 2020: POKS- Da promenimo nakaradni sistem

  1. Sa vama komedija samo

    Ovi stvarno smesni,misle da ce ih narod glasati…
    Možda im Žika navuce glasove preko….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.