Dvoje poginulih, jedan povređen u sudaru

Dve osobe, muškarac i žena sa područja Lajkovca, poginule su, a jedna vozač je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Valjevo–Beograd u Popučkama.

Nesreća se dogodila  na najužem delu puta, na mostu preko reke Krivošije, nedaleko od trgovine “Europrom“ i prelaza preko pruge Beograd-Bar.

Prema prvim informacijama, tu je došlo do direktnog sudara „zastave 101“ koja se kretala u pravcu Valjeva i „opel omege“ koja je dolazila iz suprotnog pravca. Od siline čeonog udarca, „zastava“ se prevrnula i sletela u kanal pored puta. U tom automobilu nastradali su žena i muškarac, oboje stariji od 50 godina i najverovatnije, po nezvaničnim informacijama, supružnici iz Lajkovca, čiji se identitet i dalje utvrđuje. Nepoznat je i identitet vozača „opela“ koji je sanitetom Hitne pomoći prevežen u Urgentni centar valjevske bolnice. Po poslednjim informacijama on je smešten na poluintezivnu negu, sa povredama rebara i u stabilnom je stanju.

S obzirom da su oba vozila od siline udarca bila smrskana, poginule i povređenog morali su da izvuku vatrogasci, koji su isekli limariju. Saobraćaj na ovom delu puta Valjevo-Beograd i dalje je usporen, a saobraćajna policija vozila usmerava na alternativne pravce kako bi se, dok traje uviđaj, izbegli veći zastoji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.