Vrlo izvestan policijski čas za ceo vikend-U Valjevu 86 potvrdjenih slučajeva

Agencija Tanjug prenela je saznanja iz Vlade Srbije u kojoj se navodi da će policijski čas biće produžen ovog vikenda, tj. trajaće od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 časova.

Po istim izvorima ovaj policijski čas trebalo bi da bude na snazi u celoj Srbiji. 

Nova odluka doneće I promenu za penzionere , odnosno lica starija od 65 godina koja će sada moći da idu u trgovine u petak od 4 do 7 sati ujutro, prenosi Tanjug.

Posebno izuzeće imaće I poljoprivrednici koji obavljaju radove na njivama.

Informaciju o mogućem policijskom času tokom celog vikenda sinoć je najpre dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekavši da takva mogućnost postoji I posebno izdvajajući gradove Beograd I Niš kao najizvesnije , ali kako je rekao on ne isključuje mogućnost da takva mera bude uvedena u celoj Srbiji.

 Da li će ovakva odluka zaista biti doneta biće poznato vrlo brzo.

U Valjevu situacija sa epidemijom korona virusa u potpunosti je nepoznata gradjanima , s obzirom da na jučerašnjoj konferenciji u 15 sati nije bilo posebnog govora o Valjevu.

Po nezvaničnim informacijama broj potvrdjenih slučajeva u KO je oko 100, a u Valjevu 86, dok se više od 1000 ljudi nalazi u nekom obliku izolacije.

U Srbiji potvrdjeno 2 666 slučajeva korona virusa, dok je 65 osoba preminulo.

4 comments on “Vrlo izvestan policijski čas za ceo vikend-U Valjevu 86 potvrdjenih slučajeva

 1. Delija

  U Valjevu svi izlečeni,mozemo u šetnju.Valjevski krizni stab treba odmah uhapsiti.

  Reply
 2. Pjerili

  Poštovani,
  Policijski čas koliko i juče trebalo je uvesti,a od četvrtaka 9.4.2020 g. pod OBAVEZNO OD 14 ili 15h TREBA DA POČNE POLICISKI ČAS tj. PRODUŽEN VIKEND KARANTIN ZBOG CORONA VIRUSA. AKO SE JEDAN DAN PROPUSTI,UZALUD SE GUBI VREME I PUT DO POBEDE JE TEŽI I NEIZVESNIJI.KADA NACIJI PRETI ZARAZA,POJAČANO DEJSTVO VIRUSA I POVEĆANJE BROJA UMRLIH, NE TREBA BITI MNOGO POPUSTLJIV I TOLERANTAN, JER OVO JE BORBA ZA ZDRAVLJE I ŽIVOTE GRAĐANA SRBIJE. Uz poštovanje pravila struke,znanjem, ODGOVORNIM I DISCIPLINOVANIM PONAŠANJEM POBEDIĆEMO POŠAST ZVANA CORONA VIRUS. POKAŽIMO DA SMO NAJJAČI KADA JE TO POTREBNO…

  Reply
 3. Realni

  U Valjevu nije corona virus, već Konrad!!!
  Da nije tužno, sve bi ovo bilo smešno…
  Potpuna lakrdija!

  Reply
 4. Joca vrućina

  Jal stvarno postoji taj KONRAD,po ceo dan obilazim Valjevo i nisam ga ni video niti sreo.Da nije to neki VALTER?

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.