Na čelu valjevskog Stručno-operativnog tima nije niko?

Realno pitanje, od ovog jutra jeste,  ko je na čelu Stručno operativnog tima Grada Valjeva koje treba da prati I analizira epidemiološku situaciju u Valjevu I potom na osnovu istih analiza daje preporuke Štabu za vanredne situacije . Štab je najpre smenio dr Mariju Gavrilović sa čela SOT-a,  postavio dr Branku Antić , a potom novom odlukom razrešio Antićevu I ponovo postavio DR Gavrilović. Medjutim dr Gavrilović nije prihvatila ovo imenovanje.

“ Poništava se zaključak koim je promenjen rukovodilac Stručno-opreativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija, tako da je dr Marija Gavrilović, direkotr Zavoda za javno zdravlje, rukovodilac tima.”, bila je odluka Štaba za vanredne situacije grada Valjeva sa poslednje sednice.

Kako Vamedia saznaje iz više izvora  dr Branka Antić je zapravo podnela ostavku na pomenuto mesto smatrajući da tu dužnost treba da obavlja u datoj situaciji , epidemiolog.

Ipak Vamedia nezvanično saznaje od izvora u samom Štabu, da je zapravo došlo do “izvesnog neslaganja” izmedju dr Antić na čelu SOT-a I komandanta Štaba Slobodana Gvozdenovića.

Šta god bio razlog  I povod , dr Antić više nije na čelu ovog Tima , ali nije ni dr Marija Gavrilović koja je Štab za vanredne situacije nakon dobijanja informacije da je ponovo čelu SOT-a obavestila da ne prihvata ovo imenovanje:

““Zbog ličnih i zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti da prihvatim odluku Štaba o postavljenju na mesto rukovodioca SOT. Za svu dalju  stručnu saradnju, stojim vam na raspolaganju, kao i do sada“, navela je dr Gavrilović.

Novog saopštenja sa sednice Štaba nema, a mesto predsednika SOT-a očito je nepopunjeno.

Na poslednjoj sednici Štaba takodje u zaključku navedeno I da se sednice SOT-a moraju održavati pre sednice Štaba kako bi članovi Štaba bili upoznati sa epidemiološkom situacijom.

Obaveštenje o epidemiološkoj situaciji nije objavljeno.

8 comments on “Na čelu valjevskog Stručno-operativnog tima nije niko?

 1. Lukic Lj.

  KLOMBER ce to sve da radi, stavite koga hocete on je univerzalni lik samo lose peva sve drugo zna.

  Reply
 2. Goran Markovic

  Veoma sam ozbiljan i mišljenja gradjana Valjeva su 99% da KONRAD 19 komandant gvozdenovic za sve ovo što radi sada (naravno i predhodno je problematicno) ali ovo je sada pitanje života i smrti gde on treba ne da je smenjen vec da se odvede tamo gde mu je mesto a to je ZATVOR jer opasno je ovo šta radi u vreme epidemije gde ne poštuje odluke Vlade i kako i ko treba da je u štabu gde se ponaša despotski Pa gospodo iz Vlade Predsednice Aleksandre Vičući sta treba još da se desi jel ceo grad da bude u još većem problemu zbog jednog čoveka koji po mojim sumnjama kao da je na nekim opijatima?Čuj posvadjali se a ko se pisvdjao jel gvozdenovic i dr Antic ili gorica Bozic BEMAKO i dotična i da je bila pametna ne bi na početku prihvatila da ona nije te koja treba bude na celu SOT-a ali lepo hoće na Tv da bude da je neko ko nije kompetentan i nikog ne branim ljudi ovo je borba za svakog našeg sugradjanina ovo nije vreme svidja ali ovde struka mora da radi da se slušaju saveti preporuke , Predsednice Vičuću pa ko im dozvolu u Opstini sada da se zapošljavaju i to za stalno ko im sada dozvole izdaje i jel to preče sada od života , raspitajte se vidite da li sam upravu? Valjevo ovo nema ZABORAVA ko se igra sa našim zivotima , ali obećavam da će moj prijatelj i i ja ( ima nas puno) sve dokaze izneti u javnost sta radi banda Valjevska i ovim preteskim vremenima gde se ne postuju odluke Vlade.

  Reply
 3. Dekintirani

  NA KOMENTAR Lukic LJ.
  Naravno ako se dobro placa. Zasto da ne. Nije nista bolje ni u raznim Ministarstvima, sto ovo bio izuzetak pa i u Vladi RS.

  Reply
 4. Nebitan lik

  Otici ce KONRAD u neko ministarstvo da radi,pa tamo su svi takvi. Eto cak I pocuta je nasao put ….sve univerzalni strucnuaci, znaju sve o ekinomiji , fudbalu , pravosudju a mogu ako treba I baletsku rolu da odigraju

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.