Kod 40 zdravstvenih radnika potvrdjen korona virus – Valjevo do sada 151 oboleli

Po poslednjim podacima broj potvrdjenih slučajeva korona virusa je u Valjevu 151,  a u KO 199. Medju do sada potvrdjenim slučajevima je čak 40 medicinskih radnika .

U odnosu na jučerašnje podatke broj potvrdjenih slučajeva korona virusa u Valjevu je veći za 2 i sad je to 151 potvrdjeni slučaj.

Po podacima Zavoda za javno zdravlje broj pozitiviinih zdravstvenih radnika u Valjevu je 40, a na nivou KO 45, dok je u Valjevu pod nadzorom 141 zdravstveni radnik, a na nivou KO 165. Ukupan broj testiranih zdravstvenih radnika je 392.

Isti podaci pokazuju da je u Valjevu hspitalizovano 18 gradjana dok je na nivou KO 22 hospitalizovano .

U protekla 24 sata iz Valjeva je na dalje lečenje u Beograd transportovan 1 pacijent.

Na žalost broj umrlih, utvrdjen na osnovu ažuriranja Covid baze, je 17.

Broj potvrdjenih slučajeva  korona virusa po opštinama:

Lajkovac 13

Ljig 3

Mionica 10

Osečina 7

Ub 15  

Grad Valjevo 151

9 comments on “Kod 40 zdravstvenih radnika potvrdjen korona virus – Valjevo do sada 151 oboleli

 1. Goran Markovic

  Sve podatke i ranije je znao stab i gvozdenovic samo sto je krio od gradjana i gde se bahatio , smenjivao ,postavljao i bukvalno isterao sa staba V.D Načelnika Sanitarne inspekcije .Pogodite koji je razlog ?Gostujuci neko vece na ..ralnoj.. VTV dr Btanka Antic nesto mrda glavom u smislu da mozda nisu tacni tezultati koje dolaze iz ZZJZ? Jel mozda tacno i po propisu sto ona i njen prijazelj ..komandant.. gvozdenovic iznesu i da se samo njima veruje , e pa nije baš tako.

  Reply
  1. Pirlo

   Goranče, razumem tvoj animozitet prema Gradonačelniku ali ajde samo malo budi realan. Sve o d podatke smo mi gradjani čuli na VTV-u i kada je gostovao gradonačelnik i kada je bila Branka. Ne znam čemu uporno priča da neko krije podatke kada svi znamo da niko nije krio podatke i da je u gradu gde se medjusobno poznaje 70% stanovništva sasvim suludo kriti podatke,zato i tvoja priča koju plasiraš danima neme veze s vezom.

   Jedino možeš da zameriš ukoliko Gradonačelnik nije davao podatke ovom portalu i onom drugom, a svi znamo odavno razloge tog rata izmedju njih…ko je pratio radio Valjevo na FB i VTV jasno je znao sve podatke o novobolelim o obolelim u zdravstvu i stavljanju u izolaciju odredjenog broja zdravstvenih radnika.

   Reply
   1. Goran Markovic

    Laž je što pričate jer neko to sve prati , zašto nije taj vaš KONRAD 19 održao konferenciju za novinare pa da svi čujemo a izjave (sačuvano sve) na VT V ne govore u vasu korist kao i dr Branke Antic i taj vaš pljuvacki Radio Valjevo.Još gore što ste pomenuli da je on bukvalno u ratu sa nekim portalima , zaboravili ste da
    su to vrsni novinari i ptofedionalci kojih
    se vi plašite i njihovih pitanja .Slabo ja – mi gresimo uzjahali ste puno Valjevo Zašto podele pa i Vucic odgovara na pitanje novinara dok KONRAD 19 gvozdenovic pravi selekciju.Zato su vaše priče šuplje i to što se poznajemo govori u prilog laži 0a i vidite koliko je gvozdenovic puta otišao u Bolnicu da obidje zaposlene za ovo vreme ida podršku zaposlenima ili možda nema vremena pošto se sa prijatelicom goricom Bozic BEMAKO i drugim vozika ili smišlja kako se mazne još koki dinar od napaćenog naroda.Amozitet stalno grešite jer bagre vaša su dno dna ovozemaljskog života.

    Reply
 2. buba mara

  Boze obolelih 3 u Ljigu?Kakva laz!Kljaka umro,a ostali zarazeni na sajmu,ovo veze s’mozgom nema!

  Reply
  1. Goran Markovic

   Pa po difoltu V D Načelnik Sanitarne je morao da bude prisutan svima se smucip potez ..komandanta… gvozdenovica na koji se idiotski način obratio Dejanu Tadić ., sto znaci bahatost i ne poštovanje zakona koji donet na nivou Države doneo. I koji postuju svi u Srbiji i koliko je puta iz kabineta stizalo saopstenje o odrzanom stabu a nije i jos gore donošene odluke ( kakve veze ima kabinat sa vanrednom situaciom ) vec saopstenha moraju da idu iz staba .

   Reply
 3. Djordje Jović

  Gorane Markovicu,
  Kako sam sebi vise nisi dojadio sa svojim komentarima? Imaš najviše afera u Valjevu a kritikuješ druge. Neko ako kritikuje druge treba da je sam čist, a ti si daaleeeko od toga.
  Poštedi nas više tvojih komentara na svakom portalu i u svakoj grupi.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.