Bravo Valjevci – Čak devet valjevskih lekara na ispomoći u Beogradu

Čak devet zdravstvenih radnika iz Valjeva angažovano je u beogradskim bolnicama kao ispomoć, a medju njima i dvoje anestetičara koji su se dobrovoljno prijavili.

Dobra vest iz bolnice svakako jeste da se broj lekara i zdravstvenih radnika kod kojih je potvrdjen korona virus više ne povećava kao što je to bio slučaj prethodnih dana, a jedan broj koji je zbog konatakata bio u izolaciji nakon testiranja se vraća na posao.

Javnosti je gotovo nepoznata informacija da je čak 9 zdravstvenih radnika iz valjevske bolnice upućeno kao ispomoć beogradskim bolnicama gde je smešten veći broj obolelih osoba .

Tako je ,  prošle nedelje.  od valjevskih infektologa na ispomoći bila dr Zorica Džida, ove nedelje to je dr Zorana Janković i ansteziolozi Dr Marijana Jovanović, dr Jasmina Kovačević,  dr Biljana Petrović, dr Nenad Gentić, ali i  anestetičari koji su se sami prijavili: Stefan Stefanović i Gorica Manojlović kao i lekari na specijalizaciji dr Jovana Jakovljević i dr Marija Sekulić.

Valjevo ima kome da aplaudira!

12 comments on “Bravo Valjevci – Čak devet valjevskih lekara na ispomoći u Beogradu

 1. Slobodica

  Svaka cast. Bravo za Valjevske heroje. Osvetlali ste obraz grada. Hvala Vam puno sto ste humani i neka vase porodice budu ponosne na Vas.

  Reply
  1. Dexy

   Svaka čast,za svaku pohvalu.Heroji naši,čuvajte se!Nek vam Bog podari snagu,sve najstručniji doktori i anestetičari su otišli.Svaka čast.Molićemo se za vaše zdravlje.

   Reply
 2. dedagaga

  Bravo!
  Uradili bi mladi stručnjaci mnogo više za sve nas, ali im se ne dozvoljava.

  Reply
  1. Znaci brate mili

   Sta im se ne dozvoljava? Kako te nije sramota da izigravas bednika kroz ovakve komentare?

   Reply
 3. Ljuba

  Bravo! Anesteziolozi su heroji i kad nije vanredno stanje. Sve pohvale za dr. Gentića i ekipu.

  Reply
 4. Doktor

  A da li znate kakvo je stanje u našoj bolnici,otidiite novinari u bolnici pa razgovarajte sa med
  osobljem, videćete katastrofu

  Reply
 5. Ljuba

  Bravo! Anesteziolozi su heroji i kad nije vanredno stanje. Sve pohvale za dr. Gentića i ekipu.

  Reply
 6. missjsk

  Ziveo nas Dr Gvozdenovic, najbolji gradonacelnik u istoriji grada, zivela i prijateljica Branka iz Doma zdravlja. Da nije njih virus bi ovladao ovim gradom. Za sve je kriva ova iz Zavoda. Gvozdenovic je najbolji i treba ga ponovo izabrati

  Reply
 7. Alex

  Prvi put da se imena bolnicara spomenu! Svaka cast. Secam se dana kad su bili ne bas tako davno,skoro pa nebitni, bar sto su neki doktori tvrdili.Ne samo anesteticari, kompletni srednji kadar! Pozdrav za kolege iz struke od anesteticara gastarbajtera!

  Reply
 8. Vera Smith

  Bravo naši Valjevci ,
  Aplaudiramo iz Kanade . Naša dužnost je da prikažemo svima u svetu vaš primer hrabrosti .
  Vera i Mike

  Reply
 9. Michael

  Tokom dugogodišnjih poseta Valjevu -veoma sam impresioniran valjevskim duhom i lekarima i njihovom pristupu pacijentima . Posebno izdvajamo Dr.Zoranu Janković -Bravo Zorana!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.