Branka Miholjčić četvrti po redu predsednik SOT-a

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na telefonskoj sednici održanoj u sredu, 29. aprila 2020. godine, doneo zaključak:

Branka Miholjčić i dr Marija Gavrilović na jednoj od sednica Gradskog veća 2012-2016

1.Menja se rukovodilac Stručno-oprativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija dr Zoran Živković, imenovan Zaključkom br. 112-545/20-04/1 od 16. 04. 2020. godine, zbog podnošenja ostavke.

2. Za novog rukovodioca Stručno-operativnog tima za zaštitu i sapasavanje od epidemija imenuje se dosadašnji član, dr. sci med. Branka Miholjčić.

Miholjčić je 4 po redu predsednik SOT-a. Do sada su ostavke na ovo mesto podneli dr Zoran Živković i dr Branka Antić dok je dr Mariju Gavrilović Štab najpre smenio, a potom je Gavrilovićeva obila ponovno imenovanje.

Kako su razlozi za podnošenje ostavki bili očito neslaganje predsednka SOT-a sa komandantom Štaba Slobodanom Gvozdenovićem sada je pitanje kako će u ovom imenovanju proći Branka Miholjčić.

Dr Zoran Živković svojim postavljenjem uveo je praksu saopštavanja podataka o epidemiološkoj situaciji u Valjevu i komunikaciju sa valjevskim medijima. Shodno saopštenju „Štaba“ u kom se navodi da pravo na davanje informacija ima samo komandant Štaba Slobodan Gvozdenović i to preko PR službe , jasno je da Miholjčićeva neće imati mogućnost da zvanično kaže stav SOT-a na čijem je čelu.   

Sudeći po svim dogadjajima u prethodnih mesec i po dana Miholjčićeva bi sada trebalo da pokaže samo  strpljenje s obzirom da se sve češće govori o ukidanju vanrednog stanja čime bi i potreba za postojanjem ovog tela prestala da postoji.

Tada bismo trebali kao gradjani ovog grada da dobijemo i odgovor  na pitanje ko je bio kriv što je Valjevo u jednom trenutku postalo „srpski Vuhan“ ?

Ali pre svega i odgovor na pitanje kako je moguće da čak tri lekara nisu bila odgovarajuća za mesto predsednika SOT-a? Da li je to bilo do lekara ili nekog drugog?

14 comments on “Branka Miholjčić četvrti po redu predsednik SOT-a

  1. Beljic EKREM JEVRIC

    A Gazdarica Gorica?
    Ovo nije dobro da bude doktorka na celu SOTa a da nije SNS perjanica ili gazdaricina druga.

    Reply
  2. Nenad

    E, jado, jado, dr Miholjčić. Kako si samo sebe PONIZILA!!!
    Sada ništa bolja nisi od tih lopurdara u Štabu!!!

    Reply
  3. Otac Luksuzije

    Sad mogu da stave koga god hoce, kada se zna da samo Conrad sme da daje izjave. 🤔😝

    Reply
  4. Zumbul

    Ima li neko nešto lepo o ovoj bivšoj crvenoj da kaze u Valjevu? Nisam ja pečurka!!!!

    Reply
  5. friziks

    Logično je postavljati one kojima možete da manipulisete i upravljate “gospodine” Konrade? Oduzeli ste gradjanima pomoć u vidu dezinfekciji u sredstava preko dotične, sada će biti najmanji problem uskratiti narod i formacija preko iste. Sramno!

    Reply
  6. Jovan

    Sigurno je presla u napredno Conrad drustvo.Pokazimo im u 20.05 sta mislimo o njima.Pre svega o Conradu i cuveno na daleko dvorskoj ludi Klonferu.

    Reply
  7. Andrija

    Evo je ova sto je socijaliste izdala brze bolje kada je trebalo 2000te, tako ce sada i Conradu da klima, cuti I kada dodje vreme da pobegne.

    Reply
  8. Pop Tamantije

    Hahaha koja je ovo sprdnja od strane ginekologa. Pa šta ovaj grad i gradjani čekaju,vreme je da se pusti voda da ovaj izmet što pre ode. A ovoj Branki iz očiju se vidi da je ,,poštena,, neka gospodja.Radi po principu ,,kako Bobili kaže,, MORE SIKTER IZ NAŠEG GRADA!!!

    Reply
  9. Sin anarhije

    Sve DR.SCI .MR . , da ne kazem sve moj do mojega , a rezultati rada tih tzv strucnjaka se vide po celom gradu …

    Reply
    1. Goran Markovic

      Oni koji su hteli da rade u stabu pošteno nisu hteli namete od gvozdenovića i nestručni ljudi.Zna se ko treba da je na celu SOT-a ..infektolog, epidemiolog .Zato nisam za to da se nešto što ne znate ili je zlonamerno. pisete ili pricate Ali JA vam kazem neko će morati da odgovara i znam da se pojedincima- firmama već dugo vremena dodeljuju se poslovi kao i ovo sada oko dezinfekcije grada..Slažem se da treba Miholjcic Branka da odradi posao i po mojim sumnjama da prikrije sa gvozdenovicem komandantom staba mnoge poteze koje krse sa zakonom.Ali videćete jer kažu upuceni i tek će da se čuje i vidi.Cekamo.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.