Završen fotokonkurs: Najlepša fotografija valjevskih planina

Završen je fotokonkurs na temu –„Najlepša fotografija valjevskih planina“ koji su organizovali  Kluba Ars Nova, Udruženja za zaštitu, razvoj i promociju valjevskih planina, Udruženje za razvoj turizma i zaštitu prirode Taorska vrela i Turističke organizacija Valjevo.

foto:Vanja Udovičić

Nagrađeni:

Prvu nagradu osvojio Đorđe Pantić, učenik osnovne škole Dragoljub Ilić.

Drugu nagradu osvajio Petar Stojanović, učenik Tehničke škole u Valjevu

Treću nagradu osvojila Drina Radojević, učenica osnovne škole „Nada Purić“ iz Valjeva,  

Pohvalu za oštrinu fotografije je dobila Magdalena Pantić, učenica osnovne škole Dragoljub Ilić

Pohvalu za najbolji kadar  autora Vanje Udovičića, osnovna škole „Nada Purić“ iz Valjeva.

Pohvalu za najbolji motiv je dobila Iva Lazić, osnovna škole „Andra Savčić“ Iva je slikala voćnjake, koji nam daju hranu i život.

„Podršku u organizovanju niza akcija koje smo organizovali dali su naši prijatelji iz Kompanija Aseko, Pejten, Publik, Galeb grup, Vojvođanska banka, Europrom, RTS. Naši planovi u narednom periodusu da uz nagrađene radove formiramo  izložbu fotografija koje ćemo promovisati na manifestacijama i događajima koje se budu organizovale. Uz pomoć Kompanije Aseko, Pejten, Publik, Galeb grup, Merkator i podršku lokalnih samouprava regiona, republičkih institucija, izdaćmo  fotomonografiju sa najboljim fotografijama valjevskih planina, prikupljenih na konkursu i drugih. Pozivamo ostale zainteresovane da šalju svoje radove. Adresa je Turistička organizacija Valjevo.I naravno, Kalendar za 2021. godinu biće odštampan od nagrađenih radova“, kažu u udruženju Ars nova.

1 comment on “Završen fotokonkurs: Najlepša fotografija valjevskih planina

  1. Creator

    Bravo za decu , u isto vreme podsecanje mnogima da se iz ovog propalog grada u kome rade za 30 000 mesecno, vrate tamo odakle su dosli i na ono sto im je Bog dao u nasledje , a ne da izigravaju vajne gradjane …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.