U Valjevu potvrdjeno 50 slučajeva korona virusa

Po podacima objavljenim na sajtu Vlade Republike Srbije ovog jutra, u Valjevu je broj potvrdjenih slučajeva korona virusa 50 dok se više od 500 osoba nalazi u nekom obliku izolacije.

Po podacima iznetim na konferenciji za medije u Vladi Srbije , do sada je u našoj zemlji potvrdjeno 659 slučajeva korona virusa dok je nulti pacijent u Srbiji izlečen I otpušten iz bolnice. Valjevo je po podacima od ovog jutra  I dalje jedan od gradova sa najvećim brojem potvrdjenih slučajeva I više od 500 osoba u izolaciji.

Ovog jutra u nabavku u valjevske trgovine izašlo je oko 2 400 sugradjana starijih od 65 godina. Njima je na raspolaganju bilo desetak trgovinskih objekata u kojima su za vreme kupovine morali da poštuju mere koje se odnose na propisanu distancu izmedju dva lica I preporučen broj prisutnih u objektima istovremeno.

Vlada Srbije je novom odlukom produžila vreme zabrane kretanja vikendom na režim od 15h do 5h ujutro .

“Najljubaznije vas molim da ostanete kod kuće, razmislite kako su sa takvim i sličnim ponašanjem prošli građani Italije. Ako vam to nije dovoljan primer, ako ne shvatate da kada izađete i imate kontakt sa nekim ili još gore uveče da sedate sa komšijama, znajte da ste najozbiljniji kandidat da dobijete virus”, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Epidemiolog Predrag Kon tokom prethodnih dana u više navrata je isticao da su naredne dve nedelje ključne za suzbijanje širenja korona virusa I da je u vezi s tim neophodna gvozdena disciplina gradjana.

6 comments on “U Valjevu potvrdjeno 50 slučajeva korona virusa

  1. Creator

    Nas je tzv predsednik opstine izvestio da je u gradu na Kolubari prisutan konrad , pa ce biti da se vi beogradjani rvete sa nekim mnogo jacim protivnikom , ovde je kako rekose opusteno a na ulicama nema nikad ispod 500 vozila po minutu ….

    Reply
  2. Trcoje

    Zašto nas Bog osudi da nam prvi čovek u odbrani od ove pošasti bude poKONRADena tikva?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.