Svežije za vikend

      Нема коментара на Svežije za vikend

Za vikend temperature će biti za 7-10 stepeni niže nego u petak. Danas se zadržava pretežno sunčano i veoma toplo vreme tokom prepodneva. Od sredine dana najpre na krajnjem severu, a do kraja dana i ostatku zemlje očekuje se prolazak hladnog fronta koji će doneti naoblačenje i zahlađenje uz jake, ponegde i olujne udare severnog vetra. Kada su u pitanju padavine, prolazne slabe kiše će biti ugčavnom na zapadu i severu zemlje. Temperatura će dostići maksimum u prepodnevnim satima, u većini predela oko 20°C, samo na krajnjem severu do 15°C i na jugoistoku do 25°C.

U subotu u većini krajeva će biti promenjivo oblačno sa sunčanim intervalima. Ponegde u centralnoj Srbiji postojaće uslovi za slabu kišu mestimično, naročito popodne i uveče. Maksimalne temperature kretaće se između 10 i 15 C.

U nedelju će biti još za 2-3 stepena svežije. Biće uglavnom oblačno sa povremenom kišom. U višim planinskim predelima očekuju se susnežica ili sneg. U noći između nedelje i ponedeljka doći će do razvedravanja u svim krajevima. U ponedeljak ujutru očekuje se slab do umeren mraz, a tokom dana biće toplo sa maksimalnim temperaturama između 14 i 17 C. Slično vreme zadržaće se i narednih dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.