ŠTAB:Obustava naplate parkiranja I ograničenja radnog vremena

Štab naložio JKP Vidrak da obustavi naplatu parkiranja, vremenski ograničio rad veterinarskih i poljoprivrednih apoteka , a gradjanima naložio da u nedostatku maski koriste lična zaštitina sredstva.

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je na danas održanoj sednici doneo sledeće zaključke:

1. Ograničava se rad trafika, poljoprivrednih i veterinarskih apoteka za vreme trajanja vanrednog stanja na vreme od 6.00 do 19.00 časova.

2. Ograničava se rad šalterske prodaje, dostave i preuzimanja hrane po kućama za vreme trajanja vanrednog stanja, na vreme od 6.00 do 16.00 časova. U okviru propisanog radnog vremena, delatnost se može vršiti isključivo uz upotrebu propisane zaštitene opreme.

3. Ograničava se rad zanatskih radnji za vreme trajanja vanrednog stanja, na vreme od 8.00 do 19.00 časova. Pod pojmom zanatske radnje ne podrazumevaju se frizerski i kozmetički saloni, kojima je ranije naložen prekid rada.

4. Nalaže se JKP „Vidrak“ Valjevo da za vreme trajanja vanrednog stanja prekine sa naplatom parkiranja na opštim parkiralištima, izuzev korisnicima pretplatnih karti.

5. Nalaže se građanima koji su nedavno boravili u inostranstvu, a nemaju rešenje o kućnoj izolaciji, da se obavezno jave epidemiologu u Zavod za javno zdravlje radi daljeg postupanja.

6. Nalaže se građanima da koriste dostupna lična zaštitna sredstva do prispeća propisanih.

Kabinet gradonačelnika

3 comments on “ŠTAB:Obustava naplate parkiranja I ograničenja radnog vremena

  1. X

    I to im je mera!? U vanrednom stanju oni donose “meru” da se ne naplaćuje parkiranje. Ja ne znam da li se oni prave ludi ili su stvarno blesavi…

    Reply
  2. Creator

    Ovi naprednjaci na vlasti u gradu za cetiri godine jedino su se pokazali dobri za uvodjenje mera vanrednog stanja i to kad im sazvacu iz BG, b bruka i sramota … nemoj da vidim ijednog bota da se javio ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.