SNS otkazao skupove, a škole još čekaju odluku

Srpska napredna stranka otkazala je sve predizborne skupove do 1. aprila.  Škole još uvek čekaju odluku ministra prosvete.

Nakon što je do sada konstatovano 12 slučajeva korona virusa u Srbiji najnovija vest je da je predsednik SNS Aleksandar Vučić doneo odluku da se zbog opasnosti od širenja virusa svi prdizbonri skupovi ove partije predvidjeni u kampanji za predstojeće izbore otkazuju do 1. aprila.

U toku jučerašnjeg dana Forum beogradskih gimnazija uputio je zahtev ministru prosvete Mladenu Šarčeviću da donese odluku o prekidu nastave u školama . Taj apel upućen je, kako navodi se u saopštenju, zbog složene epidemiološke situacije u Srbiji i svetu, kao i zbog zabrinutosti roditelja i zaposlenih u prosveti.

Deca valjevskih škola već su obaveštena o odluci da se ekskurzije i rekreativne nastave odlažu do daljeg.

9 comments on “SNS otkazao skupove, a škole još čekaju odluku

  1. Joja

    A šta je sa javnim ustanovama???? Zna li onaj ko je odgovoran u ministarstvu državne uprave kakvi sve likovi dolaze ili rade u javnim ustanovama?? I kolika je frekvencija ljudi dnevno? Može li da se izda naredba da svi nose maske, i zaposleni i stranke? BAR TO , IAKO MASKI VIŠE NIGDE NEMA.neka ih sad nabave iz Ministarstva zdravlja!

    Reply
  2. Zahvalan roditelj

    Odgovorno ponasanje jedne ozbiljne politicke organizacije i ako ih ne podrzavam, ovu odluku pozdravljam i razmislicu da ih eventualno i glasam, jer se ozbiljno ponasaju prema celoj ovoj prici.

    Reply
    1. DO KADA OVAKO

      Svakako odgovorna vlast. Pre svega nedelju dana, Predsednik RS je savetovao da peremo ruke (isključivo ćvrstim sapunom) i konzumiramo alkohol (po mogućstvu rakiju) a njegovi savetnici da putujemo u Italiju u šoping. Svako obraćanje aktuelne vlasti, a samim tim i procene („obećanja“) važe maksimalno 5-10 dana.

      Reply
    2. Мама

      Који то родитељ може бити захвалан овој власти? Потез је препоручен, да не кажем наређен од међународних организација. Јесте ли скоро били у ДЗ или болници, и јесте ли видели чиме располажу? У ургентном немају топломер, него сестра трчи до најближег одељења да га донесе.

      Reply
    1. Zahvalan roditelj

      Ne morate biti takvi, gospodine Pero. To se i cini da bi se umanjile sanse za sirenje, a to je svakako za pohvalu.

      Reply
  3. Skembici

    I Dacic zabranio svoje sps skupove upravo, kako sad da se ovi preorjentisu da za isto pljuju sps ne ide svoj na svoga. 🙂

    Reply
  4. Creator

    Njima je svakako u prvom planu njihov politicki opstanak jer im je u to u genima i bavice se tim poslom do ktaja svojih zivota, a da li cete vi biti ZAHVALAN RODITELJ ili ZAHVALAN GLASAC , ostavlja se vama na savesti … nemojte da kukate za cetiri godine …

    Reply
  5. Мрак

    Барем нека корист од ове пошасти, да их не гледамо и не слушамо.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.