Sedmorica uhapšena u Valjevu zbog kršenja svih zabrana

Čak sedam Valjevaca uhapšeno je u toku jučerašnjeg dana zbog kršenja gotovo svih zabrana izuzev zabrane za kretanja lica starijih od 65 godina. Kako Vamedia saznaje, lica su otvorila kafanu, igrala jamb, vlasnici služili piće i hranu. Pomenute prekršaje otkrila je Komunalna policija.

fotografija u trenutku upada policije

Nakon jednog mirnog dana u Valjevu, valjevska policija je po saznanjima Vamedie imala pune ruke posla jer je grupa gradjana prekršila više zabrana, a evidentno je da je došlo i do otvaranja dva ugostiteljska objekta što je u suprotnosti sa naloženim merama.

Naime, valjevska komunalna policija u toku kontrole otkrila je da su ugostiteljski objekti otvoreni i kako lica koja su se nalazila u unutrašnjosti nisu odgovarala na njihove zahteve da otvore vrata, komunalni policajci obavestili su i redovnu policiju.

Po saznanjima Vamedie sedmorica su uhapšena upravo u ugostiteljskim objektima i to :

u kafiću „Dava-An“ u Pantićevoj ulcii u širem centru grada, uhapšeni su A.D. (40), A.K.(24), Z.K.(56), N.M.(27), Z.M. (47) i M.D. (25) koji su, u trenutku kada ih je zatekla policija, pili kafu i igrali jamb.

Nakon hapšenja, svoj četvorici je zbog krivičnog dela nepostupanja po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, zabrane okupljanja i zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja, određen jednomesečni pritvor u kućnim uslovima.

fotografija u trenutku upada policije

U istom danu policija je uhapsila i A.J. (48) vlasnika kafane „Malo Dedinje“ koji je služio hranu i piće četvorici gostiju koji po saznanjima Vamedie nisu uhapšeni.

4 comments on “Sedmorica uhapšena u Valjevu zbog kršenja svih zabrana

  1. Creator

    Zato sto su bliski nekome ko je u vlasti , to ti je odgovor kao i to da smo danas zvanicno uz Bg i Nis najgori, a ima i vecih gradova … e, to je zato sto je raspadajuca lokalna garnitura krila od velikog vodje do kraja , jer ce posle da bude samaranja ….

    Reply
  2. Ivan

    Neznam kako se objekat vodi otvoren ako su se oni zaključali unutra. Obično su oni koji drže ugostiteljske objekte lica koja i žive tu u sklopu objekta.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.