Sedam penzionera u šetnji, svi kažnjeni sa po 50.000 dinara

Sedam penzionera u Kolubarskom okrugu u poslednja 24 sata kažnjeno sa po 50.000 dinara zbog kršenje zabrane kretanja, dok je ista kazna izrečena i za trojicu ljudi koji su kršili policijski čas.

Policija je u Uzun Mirkovoj ulici u Valjevu, u društvu zatekla R.P.(74), A.T.(90) i B.V.(72). M.J.(85) se šetao u centru grada, a M.D.(68) u naselju Peti puk. Pored ovih najstarijih Valjevaca, prekršajno su po 50.000 dinara kažnjeni i B.M.(72) u Lajkovcu i S.P. (74) u Ubu, svi zbog kršenja zabrane kretanja osobama starijim od 65 godina.

Pored M.R.(55) koji je u kršenju policijskog časa zatečen u ubskom selu Zvizdar, policija je u Valjevu, jer su se kretali nakon ponoći, zatekla i privela mladiće D.P. i D.M. Svi su kažnjeni prekršajno sa po 50.000 dinara.

4 comments on “Sedam penzionera u šetnji, svi kažnjeni sa po 50.000 dinara

  1. 😱😱😱😱

    Covek da ne poveruje, strasno, ma trebali su po 150.000 kazne da dobiji i plus pritvor

    Reply
  2. NeBo

    Po izjavi nepogrešivog u Srbiji su najoštrije mere u Evropi koje naravno ne daju očekivane rezultate zato što se očekuje i obećava nemoguće. Pogledajte statistike u državama u regionu. Kinjenje naših građana se nastavlja i pojačava. Što se tiče penzionera, gde pripadam, poruka mladima : ostavite nas na miru da ostatak ovozemaljskog života provedemo na slobodi a ne u zatvoru. Živela sloboda.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.