Od sutra policijski čas od 17h do 5h ujutro

U Srbiji do 18h registrovan 171 potvrdjen slučaj korona virusa. Pored već pooštrenih mera predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio već od sutra uvodjenje zabrane kretanja od 17h do 5h ujutro. Već uvedene mere zabrane boravka u parkovima.  

Zabranjuje se boravak u svim parkovima i javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport, večeras od 20 časova, zabrana javnog okupljanja u zatvorenom prostoru pooštrena je tako da u zatvorenom prostoru ne može boraviti više od 5 osoba, nove su mere Vlade Srbije u cilju suzbijanja širenja korona virusa.

Trgovinske radnje, samoposluge, apoteke i slično ne smatraju se javnim okupljanjem u zatvorenom prostoru.

Kako je na konferenciji za novinare najavio predsednik Srbije, zbog nedovoljnog poštovanja postojećeg vremenskog okvira za policijski sat, u toku večeri ponovo će zasedati Vlada Srbije koja će produžiti vreme trajanja, pa će policijski čas u Srbiji trajati od 17h do 5h ujutro. Izuzetak je sutrašnji dan odnsno nedelja , kada će zbog mogućnosti izlaska u supermarkete lica starijih od 65 godina, policijski čas za sve ostale trajati do 7 h.

U Republici Srbiji je do 18 časova 21. marta 2020. godine registrovan ukupno 171 potvrđeni slučaj COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja do 18 časova, 21. marta 2020. godine testirani su uzorci 48 osoba od kojih je 22 pozitivno i 26 negativno na novi korona virus.

Od 22 potvrđena slučaja od poslednjeg izveštaja, njih 17 je hospitalizovano, ali bez komplikacija, dobrog opšteg stanja, dok njih pet ima lakšu kliničku sliku i nalaze se u kućnim uslovima.

Do 18 časova 21. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su ukupno 672 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

5 comments on “Od sutra policijski čas od 17h do 5h ujutro

 1. Ivan Valjevski

  Nesporno je da nama najviše pomoći možmo mi sami, ako smo disciplinovani i vodimo računa o našoj higijeni. Ko se ipak razboli, tu su lekari epidemiolozi, infektolozi, pulmolozi …..Međutim, jednom čoveku moze pomoći samo neuropsihijatar.

  Reply
 2. mir mir niko nije kriv

  A gazde ovih antiprotivnih UVALJEVU snimile spot (Sergej, Đilas, Jeremić…), SAD SMO SVI JEDNO NEMA DA SE DELIMO i slično bla bla bla truć, a koliko juče PRAVA ČOVEKA, USTAV, NELEGALNA PROCEDURA DONOŠENJA VANREDNOG STANJA, što bi reko narod, prividno im došlo iz dupeta u glavu, a u podtekstu snimka kao da se čita, STRPIĆEMO SE DOK VAM NE JE.EMO MAJKU ČIM OVO PROĐE, platićete vi iz vlasti za sve, uh naježio sam se.
  Kad topovi govore, muze ćute, prevedeno Kad korona divlja, nema političkog prepičkavanja, tačka. Ono što je doneto, što se donese kao naredba, uredba, propis i slično, ima da se poštuje, a posle se žali. A POSLE SE ŽALI, sveta je ova vojna doskočica, sveta! Neverovatno je kontraproduktivno, u stvari, besmisleno, komentarisati neke odluke vlasti u ovakvim situacijama, sa ciljem da ih nateraš da promene odluku, ako ne možeš da pomogneš, ne odmaži. Više bi narod odobravao i ovi zadobili nešto simpatija, da su se stavili KONKRETNO I ODMAH, na raspolaganje vlastima, pljunuli silnu lovu do koje su došli samo oni znaju kako, a narod bogami sumnja kako, ponavljam KONKRETNO, KONKRETNO, zajebite papire, saopštenja, video klipove, lova, pomoć, potegnite inostranstvo, boga jokinog, ovo sam i ja mogao da snimim, i ovako imamo supruga i ja vremena na pretek. Mogao je Jeremić umesto svoje nesimpatične face da potegne svoje veze po svetu, pa kako je za sebe ižicao sedam, osam miloina nečega, verovatno dolara, da toliko i više donese Srbiji u borbi protiv ove pošasti. Pa Đilasa niko nije tuko po ušima da kaže kako ima 24 miliona evra, dede koliko od toga za nešto najneophodnije U OVOJ SITUACIJI. Do juče su se ponašali kao da je ova vlast svojim delovanjem dovela koronu u Srbiju, sad su povili šije, spustili durbin, ama nešto kasno, koliko je u svetu trebalo da umre da bi do njihovih mozgića došlo saznanje da sad nije vreme za skupljanje jeftinih političkih poena. Mogli su ovi što su snimili ovaj spot pre ovoga da jedu govna u ogromnim količinama, ali sada se kod njih sve svodi na ovakve više nego smešne poduhvate, igrala se deca kamerom, jaka stvar. Što bi reko narod SEDI DI SI NI ZA DI SI NISI!

  Reply
 3. Creator

  Ti prijatelju imas temperaturu , proveri za svaki slucaj …. jos malo pa besnilo …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.