*Izbori 2020* Lokalni front izlazi na izbore

*Izbori 2020*

Lokalni front je nakon sednice Skupštine na kojoj je odlučeno o učešću ove Grupe gradjana na izborima izdao sledeće Saopštenje:

„U Valjevu je u nedelju, 8. marta, održana vanredna skupština udruženja građana Lokalni front Va. Glavna tačka dnevnog reda bila je rasprava o budućem delovanju.

U demokratskoj atmosferi Skupština je donela odluku da Lokalni front Va, zajedno sa građanima Valjeva, formira listu za lokalne izbore koji su raspisani za 26. april.

Biće to prilika da Valjevke i Valjevci sebi izaberu predstavnike koji su mnogo puta dokazali da hoće, žele i umeju da se bore za ljude oko sebe.

Isključivanjem građana iz odlučivanja, vlast SNS/SPS je u protekle četiri godine naš grad srozala na najniže grane. Od svog nastanka Lokalni front Va se zalaže da što veći broj građana Valjeva uzme aktivno učešće u odlučivanju.

Borba za naš grad i naša sela se nastavlja!

Lokalni front“

17 comments on “*Izbori 2020* Lokalni front izlazi na izbore

 1. Petar Matić Peca

  Sta????? Ne mogu da verujem! Danas u 10 vraćam člansku kartu.Izdali ste Valjevo.

  Reply
 2. Zdravo pameti

  Za šaku propalih dolara ste nas sve izdali.Sada neka Ljuba,Djenka i starac Foco od stotinu leta lepe plakate.Obraza nemate.

  Reply
 3. Ni Kurta već Vucic

  Njihova krilatica beše: “Ni kurta ni murta!”. Sad je verovatno : ” Ni kurta ni murta već Vučić ” Gadite mi se

  Reply
  1. Emilija

   Odbornik izdao front. Polovina napustila udruzenje posle Skupstine. Odluciki novoprimljeni clanovi od pre neki dan.

   Reply
 4. Lili Marlen

  Što se čudite? Pa Djenka je pevao Sns-u u Birbiju pre par meseci.Postoje i slike.Ovaj fals pokret je i napravljen da oduzme glasove pravoj opoziciji. Nema tu mesta za cudjenje!

  Reply
 5. Bojkot

  Deda Vlajko je tako rekao i tako mora biti, na izbore da se ide. Njigovi mališi moraju da ga slušaju.

  Reply
 6. Budućnost

  Праве демократије и подразумевају учешће што више грађана у одлучивању и доношењу одлука у вези једног друштва. Наравно, тамо нема сујете и бирају се најбоља решења и предлози без обзира из које политичке опције долазе. Битно је да ће са тим неким предлозима и решењима бити свима боље, а не само појединцима као код нас.
  Наравно, тако се кандидују и бирају најбољи људи који могу да дају највећи допринос друштву и јачању државе и тандарда грађана. Ми смо се поделили и више нема групних и друштвених интереса. Остали су само голи лични интереси и ми само бауљамо већ неколико година.

  Мислим да смо ушли у највећу брзину самоуништења…

  Напред Србијо, убаци у 6. за самоуништење.

  Reply
 7. Dverjanin014

  Radović Lj. postao odbornik na ime Dosta je bilo, umesto da vrati mandat, postaje nezavisan odbornik…PAMETNOM DOSTA. BOJKOT LAŽNIH IZBORA.

  Reply
 8. Emilija

  Samounistenje za par odbornickih mesta. Srecan put u ponor,prijatelji. Lukavstina Radovica,morala je izaci na svetlost dana. I dalje vazi,,Ni Kurta ni Murta”.a sa Lokalnim Frontom smo zavrsili. Veliko razocarenje gradjana koji su im verovali. Vreme ce pokazatu ko je Ljuba,Djenka ,Pedja Savic?Ko je kome prodao LF. Sramota za jedinu grupu kojoj je Va verovalo

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.