Dve osobe od juče u kućnom zatvoru, a za troje prekršajne kazne

Dve osobe u Kolubarskom okrugu kažnjene su kućnim zatvorom zbog kršenja izolacije koja im je bila određena, a tri prekršajno zbog kršenja zabrane kretanja u poslednja 24 sata.

Kućnim zatvorom od 30 dana kažnjen je D.M. iz sela Bratačić kod Osečine, koga policija nije zatekla u njegovoj porodičnoj kući, gde je trebao da bude zbog naložene sanitarne izolacije.

M.S. (49) iz valjevskog sela Zlatarić, koji je takođe trebao da bude u izolaciji zbog kontakta sa potencijalno zaraženim osobama od korona virusa, šetao se po selu, savesne komšije su ga prijavile, pa je nakon policijskog privođenja kažnjen sa tri meseca kućnog zatvora.

Što se tiče prekršaja zabrane kretanja osoba starijih od 65 godina, odnosno, lica kojima je MUP odredio zabranu kretanja tokom trajanja vanrednog stanja, policija u Lajkovcu je na ulici zatekla penzionerku G.K. (66) iz sela Pepeljevac, koja je prekršajno kažnjena sa 30.000 dinara.

Po 50.000 dinara prekršajno su kažnjeni E.Dž. (36) iz okoline Prijepolja koga je policija pronašla u Lajkovcu, kao i Valjevka S.S. (54).

3 comments on “Dve osobe od juče u kućnom zatvoru, a za troje prekršajne kazne

 1. Goran Markovic

  Sta znace inicijali , ime i prezime da znaju ostali o kontaktu sa njima da bi i sami bili u izolaciji ili vec drugoj meri .

  Reply
 2. Creator

  Vanredno stanje po zdravlje ljudi , oni objavljuju inicijale ,, sacuvaj Boze …
  inace upravo vidim da je komsija M.S krenuo do prodavnice …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.