Litija za odbranu svetinja

      1 коментар на Litija za odbranu svetinja

Litiju za odbranu srpskih svetinja juče u popodnevnim satima održali su gradjani Valjeva.

Oko 300 Valjevaca juče je u poslepodnevnim satima učestvovalo u litiji ulicama grada. Noseći srpske zastave oni su poslali poruku da srpske svetinje u Crnoj Gori i na Kosovu niko ne može ugrožavati.

Kako je najavljeno 9. februara u Valjevu će u 16h  ispred Hrama biti održan  moleban u Hramu Vaksrsenja Hristovog i litija ulicama grada.

1 comment on “Litija za odbranu svetinja

  1. Gradac

    Прочитао сам само наслов, од узбуђења што је народ Ваљева устао у одбрану СВЕТИЊА, одмах сам прешао на коментар. Знам добро шта су ЈЕДИНЕ СВЕТИЊЕ. Браво, моји Ваљевци, устали сте да браните светињу свога ЖИВОТА, људског достојанства, права на рад, на образовање, на објективно информисање, на доступност објеката за бављење спортом, на здраву средину, на висок ниво здравствене заштите, на безбедан живот своје деце, на достојанство свога рада и све у том стилу, зар не, понављам, ЈА ЗА ДРУГЕ СВЕТИЊЕ НЕ ЗНАМ, хоћу рећи друге светиње, осим ових, не постоје, зато, свака част, а сад ћу да прочитам чланак и да се уверим да сте жестоко устали у одбрану наведених вредности.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.