Dveri:Bojkotom izbora sprečimo dužničko ropstvo Valjeva

Srpski pokret Dveri izdao je Saopštenje za javnost u kome se oštro protivi kreditnom zaduženju Valjeva I najavljuje dolazak Karavana Dveri u Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Srpski pokret Dveri najoštrije osudjuje odluku gradske vlasti da se Grad Valjevo pored nikad većeg budžeta kreditno zaduži. Ovaj kredit neće vraćati deca onih u čije se džepove preliva novac gradjana Valjeva već deca onih koji mukotrpnim radom vode borbu da prežive i održe svoju porodicu na okupu.

Slogan Srpske napredne stranke “Za našu decu” u Valjevu  je jasno počeo da se realizuje tako što se naša deca zadužuju. Naša deca koja ostaju u Valjevu i čiji roditelji pune gradski budžet vraćaće kredite aktuelne vlasti. Nakon što su 4 godine gradjanima Valjeva obećavali kule i gradove, a pritom realizovali samo jalovinu  na seoskim putevima, vlast Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije nas zadužuje za 150 miliona dinara.

Sada kada se izbori približavaju više je nego jasno da će naš novac, novac gradjana Valjeva biti upotrebljen za još obećanja, pritiske na svakog poštenog gradjanina Valjeva, ucene i medijski mrak kako bi se obećanja što pre zaboravila. Srpski pokret Dveri ne zaboravlja nameštanje tendera, uništavanje gradske imovine, rasprodaju svega onog što su naši preci gradili I kupovali želeći da Valjevo bude zaista mesto dostojno života naše dece.

Sraman je I uvredljiv pokušaj aktuelne vlasti da nam i decu dele na našu i njihovu i sigurni smo da će gradjani Valjeva prepoznati svu beskrupuloznost I bestijalnost “napredne valjevske vlasti”.

Srpski pokret Dveri zato poziva gradjane da bojkotuju predstojeće izbore i ne učestvuju u predstavi koja nas košta milijarde , a u kojoj loši glumci I dalje tumače glavne uloge.

Karavan Srpskog pokreta Dveri, “Oslobođenje za Srbiju” koji je  krenuo iz Čačka 18.februara, ima za cilj da gradjanima još jednom  približi   temu  bojkota predstojećih izbora do održavanja slobodnih i poštenih izbora kakve gradjani Srbije I gradjani Valjeva zaslužuju.

U okviru ovog Karavana biće predstavljeno  55 tačaka programa  Srpskog pokreta Dveri, izmedju ostalog protiv migrantske politike vlasti, a u toku je I potpisivanje peticije  protiv takve politike. “Oslobodjenje za Srbiju” uskoro stiže i u Valjevo!

Otvoreni smo za saradnju, razgovore sa gradjanima, zato Vas pozivamo da aktivno učestvujete u stvaranju bolje budućnosti za naš grad.

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Valjevu se nalazi na Novoj gradskoj pijaci-na spratu.

Utorak 17-20, petak 9-13.

GO Srpski pokret Dveri “

1 comment on “Dveri:Bojkotom izbora sprečimo dužničko ropstvo Valjeva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.