Aleksandar Djurović na putu uspeha

Valjevac Aleksandar Đurović, klavijaturista, jedan od najtalentovanijih školovanih muzičara krči put van Valjeva sa uspešnim zvezdama Granda poznatim i talentovanim mladim vokalima kao što su Vanja Mijatović, Aleksandra Tadić Cipka, Milica Čikarić, Džejla Ramović, Milan Dinčić Dinča, Sandra Rešić, Andrija Era Ojdanić .


Aleksandar Đurović je rođen 12.11.1999 godine u Valjevu, završio je srednju muzičku školu smer harmonica, a u srcu klavijature.

“Rano sam počeo da se bavim muzikom i čitanjem i pisanjem nota od 5 godine života, to me jednostavno interesovalo i tako je ostalo i danas. Kao mali uzimao sam nekoliko prvih mesta na raznim takmičenjima u Srbiji sećam se jednom sam dobio i 10 dana u Vrnjačkoj banji i kada sam otišao na kupanje na bazen oko mene je bilo dosta starijih ljudi pa sam se tada pitao otkuda ja baš tu i tada kao i sada uvek kada dobijem nagradu vodim svoje najbolje drugove iz detinjstva sa mnom. Majka me je uvek učila da poštujem sve ljude, a da se nikada ne uobrazim ako napravim uspeh u onome što najviše volim, a to je muzika i sviranje. Još kao mali znao sam da provodim vreme vežbajući sviranje na klavijaturama i tako radim i danas i to upravo najviše volim, čak mi se čini da još više vežbam nego nekada kada sam počinjao a znam i da osvanem za notama i dirkama. Mnogo volim svoje Valjevo i želja mi je jednog dana da sviram najlepše što znam na trgu ili ispred Doma kulture svojim sugrađanima, mojim drugovima, drugaricama, komšijama i svima koji vole zabavnu i slušanu narodnu muziku koju vole mladi”, kaže Aleksandar.

On dodaje I da ozbiljno bavljenje muzikom rame uz rame sa velikim zvezdama je veliki i odgovoran posao.” Mnogo se putuje tako sam obišao skoro sve zemlje po Evropi i zemlje stare Jugoslavije, ali u Srbiji i mom Valjevu najviše imam emocija da sviram i tada prsti lete sami po dirkama, a note se same sklapaju, piše i pamte u glavi. Za ovo sam se školovao i to volim i živim u nadi da napravim još veći uspeh i na taj način promovišem i moje i naše Valjevo odakle su potekli mnogi poznati muzičari i pevači, neka budem delić od njih biću presrećan”, poručuje Aleksandar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.