Stolice u koritu Kolubare

      5 коментара на Stolice u koritu Kolubare

Divlje deponije, prepuni kontejneri uobičajena su slika u Valjevu. Ovog prepodneva u koritu reke Kolubare osvanule su stolice.

Svako ko je tokom prepodneva prošao preko Belog mosta mogao je da vidi da se u koritu reke Kolubare kod Letnje pozornice nalaze bačene stolice. Za sada nije poznato kako su stolice završile u koritu reke , ali je izvesno da se tu nisu našle slučajno s obzirom da tokom noći nije bilo vetra koji bi ih mogao odnekud baš tu doneti.

Kako sada stvari stoje, sve su prilike da je neki nesavesni gradjanin stolice bacio svesno i namerno.

Slika pretrpanih kontejnera i divljih deponija pokazuju, gotovo svakodnevno, da gradjani smeće odlažu gde god stignu. Cifre izražene u tonama smeća koje se prolećnim akcijama iznesu iz rečnih vodotokova više na žalost nisu iznenadjenje. Na meti divljih deponija do sada je u najvećoj meri bila reka Gradac, ali i korito reke Ljubostinje . Od ovog jutra svakako i uredjeno korito reke Kolubare.

5 comments on “Stolice u koritu Kolubare

 1. Cistunac

  Molim da na vašem sajtu otvorite rubriku gde gradjani ukazuju i šalju fotke smetlišta deponija djubrista, rupa po trotoarima i stazama. gliba, pregorelih uličnih svjetiljki , neociscenih parkova, polomljenih kanti i kontejnera za smeće kao i zapaljenih, neasfaltiranih ulica i sokaka, izlivanja kanalizacije, zapuštenih odvoda po ulici, krnjavih fasada koje otpadaju . Sve javno publikovati i da vi kao novinari tražite od nadležnih odgovore i reakciju i potom obavite fotke PRE i POSLE. Mi smo nemoćni jer inspekcije i policija se ne bave ovim našim svakodnevnim problemima.

  Reply
 2. Prolaznik

  Imate u Kolubari kod Platana ceo trosed i bezbroj auto guma,kao kod vulkanizera,svih veličina

  Reply
 3. Građanin

  Frontovci su pronašli odpad iz Radio Valjeva i odneli ga Bobi, nek odnesu i ovaj nameštaj na pravu adresu!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.