Sjajni rezultati u Čačku

U nedelju 15.12.2019.godine u sportskoj hali „Atenica „, u Čačku, održan je tradicionalni karate turnir „ČAČANSKI POBEDNIK“. Na ovom prestižnom turniru nastupilo je preko 35 karate klubova sa oko 300 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Grad Valjevo na ovom turniru prestavljao je Karate klub 014, koji je nastupio sa šest takmičara u kategoriji kata.

dav

 Takmičari su predvođeni trenerom Vladanom Živanovićем, ostvarili su veoma dobre rezultate na Čačanskom pobedniku. U kategoriji poletaraca, 2010 godište u klasi E nastupila je Višnja Đurđević, koja je zauzela drugo mesto i osvojila srebrnu medalju. U kategoriji pionirki 2009 godište nastupile su četri takmičarke i ostvarile veoma zapažene rezultate: Ana Živanović zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju u klasi D, dok je u apsolutnoj kategoriji zauzela treće mesto, Ivana Matić, u apsolutnoj kategoriji zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju dok je u klasi D bila druga, Tamara Dražić u klasi E zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju dok je u apsolutnoj kategoriji zauzela drugo mesto i Anđela Mitrović u klasi E zauzela je drugo mesto i osvojila srebrnu medalju.

Paralelno sa Čačanskim pobednikom u pratnji trenera Čedomira Bajkina, takmičari KK 014, Uroš Milašinović i Nikolina Đurić, nastupili su na prestižnom karate turniru Liga Mladih u Veneciji. Oba takmičara su dala svoj maksimum, ali u izuzetno jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu odličja.

Ovakvi uspesi KK 014, dokaz su da predani rad i odricanje trenera: Predrаga Brankovićа, Vladana Živanovićа, Milana Lepojevićа, Milenka Lukićа i Čedomira Bajkina,  da se dobrim planiranjem forme i predanim radom mogu postići zavidni rezultati. Veliki uspesi na domaćoj sceni i sve češći izlasci na međunarodnu scenu jak su podsticaj da se stvaraju novi šampioni. Poseban posticaj za još marljivi rad daje nam činjenica da je karate uvršteno u olimpijski sport na olimpijadi koja se održava 2020 godine u Tokiju.

V/Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.