Lutovac ustupa gostovanje u Upitniku Aleksandru Obradoviću

Predsednik Demokraske stranke Zoran Lutovac saopštio je da neće gostovati u emisiji „Uptinik“ na RTS-u i da to vreme ustupa Aleksandru Obradoviću iz Valjeva kojeg opozicija naziva uzbunjivačem, a tužilaštvo sumnjiči za prikupljanje poverljivih podataka, čiji deo je ustupio stranom državljaninu.

„Ukoliko omogućite da se on obrati građanima i građankama Srbije, mi ćemo pristati da učestvujemo u vašim emisijama“, naveo je Lutovac u pismu koje je objavljeno na sajtu stranke.

“Za Demokratsku stranku pregovori vlasti i opozicije u ovom trenutku nisu tema. Kako je očigledno da vlast već mesecima ne čini nikakve poteze koji bi vodili ka tome da vrate građanima njihovo pravo da slobodno biraju, već čini upravo suprotno, DS danas jedino vidi mogućnost da se u razgovorima sa relevantnim predstavnicima EU dođe do slobodnih izbora.

Prostor koji u “Upitniku” nudite nama, a kako bi se stvorio privid zastupljenosti opozicije u javnom servisu, ustupamo uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću. Ukoliko omogućite da se on obrati građanima i građankama Srbije, mi ćemo pristati da učetvujemo u vašim emisijama. Uz važnu napomenu da i obraćanje Aleksandra Obradovića javnosti ne znači da javni servis ispunjava svoju svrhu tačnog i blagovremenog informisanja javnosti, nego da je učinjen tek jedan korak u tom pravcu”, naveo je Lutovac .

6 comments on “Lutovac ustupa gostovanje u Upitniku Aleksandru Obradoviću

  1. мр Предраг М.Вулетић

    Можда г.Лутовац жели да Обрадовић понови на РТС-у оно што је рекао Даници Вученић у интервју.у за ИСТИНОМЕР 6.12,2019 године:
    Da li ste bili razočarani što se ovde o tome ne piše, pa ste tražili dalje puteve i tako stigli do “Arms Watch“?
    To je ta moja greška – to neko moje nestrpljenje i očekivanje da sva ta saznanja koja sam dao treba odmah da se objave.

    Reply
  2. Loš momak

    Jel isto tako ko što ustupate DS Đilasovom sramnom SZS? Brukate i ono malo preostale stranke g.Lutovac. A delovali ste ko fin momak, što rekao Tramp.

    Reply
  3. Valjevac

    Di’li je SIRĆE? I on je uzbunjivač al vladajuće stranke, i uvek radi za one koji su na vlasti. Slavice loše ti se piše.

    Reply
    1. Propala kombinacija

      Pa otisao odavno od vas i Miće.Nije mu mesto tu sa vama.
      Svaka cast Slobodanu,to samo pokazuje da mu nije bitno da po svaku cenu prima 10.000din kao pojedini od vas tu-vecitih odbornika.
      I ovi komentari u kojima non stop spominjete njega pokazuje nama gradjanima koliko ste losi i zli ljudi da to nije normalno, do juce ste bili svi u tom ds-u.Gospodo draga iz ds-a,to se tako nikada radilo nije al ocigledno non stop razmisljate o njemu i o njegovim sledecim politickim koracima.E to ce vas tek zabriniti i dovesti do toga da u ds-u nece biti nikoga(ni vas 20 koliko vas sada ima).Pozdrav za Mićinu ekipu iz ds-a ,vidimo se na izborima.
      Ps:bolje da je prepustio Mići i Dući da gostuju.

      Reply
      1. ribolovac mušičar

        Željko ti i Sirće ste potpuno isti,zato i pišeš ovakve hvalospeve,bez škole i vrlina vam je da ste podguzne muve svakoj vlasti,u ostalom i sam si bio Mićin posilni.Zato samo NAPRED

        Reply
  4. Deda mraz

    A što ne dovedu Acu Đukića da bude šef? Taj već ima znanje, kako se nula ostvaruje. Taj toliko mrzi Valjevo, da bi i dva oka u glavi posvađao. Deda mraz u najavi

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.