JKP Vodovod ispunjava plan radova za 2019. godinu

JKP Vodovod završava radove predvidjene za 2019. godinu I već započinje radove koji su dugočnim planom bili predvidjeni za 2020.godinu.

Plan radova JKP Vodovod biće u potpunosti ispunjen završetkom radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Zdravka Jovanovića.”U pitanju su radovi koji podrazumevaju zamenu azbestnog cevovoda I kućnih priključaka. Ovi radovi praktično zaokružuju plan radova za ovu godinu”, kaže direktor JKP Vodovod Djordje Milanović.

Po njegovim rečima lepo vreme I u decembru povoljno su uticali da budu započeti I radovi na  rekonstrukciji Istarske ulice. “Radimo intenzivno I na  izgradnji vodovodne mreže od Radinog brda u pravcu ka Žabarima (1.2km) kako bi deo Degurića i Bujačića prebacili na gradsku vodu! Slede radovi na rekonstrukciji Mostarske ulice, produžetku mreže u Čede Vujića, nastavku izgradnje mreže ka Staparu, izgradnja mreže ka Deguriću i uključenje gradske vode u postojeći rezervoar i sistem! Do kraja decembra završavamo projekat rekonstrukcije fekalnih crpnih stanica Duple trake i Gorić-Voće i ugradnju grube rešetke na Postrojenju za preradu otpadnih voda”, kaže MIlanović.

Uporedo sa izgradnjom I rekonstrukcijom vodovodne mreže u  toku je izrada projekta kanalizacije i automatskog postrojenja za preradu otpadnih voda u Kamenici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.