Gvozdenović: Ne lajkujte socijaliste

Na sednici GO valjevskog SNS-a donete ključne odluke o predstojećim izborima . Šef izbornog štaba Slobodan Gvozdenović koji je već na prvoj sednici vezanoj za izbore dao striktna uputstva za postupanje koja se u dobroj meri odnose na korišćenje fejsbuka i društvenih mreža. Milan Gajić, odbornik SNS zadužen za specijalne operacije.

Da se naprednjaci uveliko pripremaju za izbore dokaz je i poslednja sednica GO na kojoj je izabran izborni štab ove partije na lokalu pa sje tako za predsednika izabran Slobodan Gvozdenović još uvek aktuelni predsednik GO SNS u Valjevu, Mihailo Milutinović direktor Filijale za zapopljavanje, zamenik predsednika Skupštine grada, predsednik Komisije za javne nabavke i član više Radnih grupa u Upravi i Mirko Kovačević skoropostavljeni pomoćnik gradonačelnika. Zaduženje u vidu specijalnih zadataka dobio je Milan Gajić odbornik naprednjaka.

Iako će prave instrukcije sa nivoa centrale SNS tek stići do valjevskih naprednjaka , pomenuti sastanak po rečima prisutnih protekao je u rasporedu i predlozima zaduženja. Šef izbornog štaba, Gvozdenović, je naložio da se predsednici Mesnih zajednica i Mesnih odbora partije moraju više angažovati i „ozbiljno delovati“ na terenu. Ipak kako kaže u izborne aktivnosti svi moraju biti uključeni pa će svako ko ima profil na fejsbuku isti najpre prijaviti partiji , a potom aktivirati svoje naloge sa objavama. Kako se moglo čuti nijedna objava neće moći ipak samoinicijativno da se obnaroduje već će istu najpre morati da odobri partija.

Jedna od najvažnijih napomena koju je Gvozdenović dao, u vezi aktivnosti na društvenim mrežama, svakako je da se ne smeju lajkovati aktivnosti socijalista ma o čemu da se radi te i da će partija to proveravati . U ovu Gvozdenovićevu izjavu ne treba ni sumnjati shodno informacijama da su poslednjih godinu dana pozivani ljudi koji su lajkovali objave socijalista i upozoravani da ako tako nastave mogu ostati bez posla.

S obzirom da valjevski naprednjaci imaju dobro opremljenu prostoriju računarima i botove na platnom spisku za očekivati je da taj rad bude pojačan. Ipak botovi nisu u nadležnosti Gvozdenovića već u partiji na republičkom nivou postoji lice koje je zaduženo specijalno za njihove akivnosti.

Ako je verovati izvorima iz SNS , glavni operativac kampanje biće odbornik Milan Gajić kome su povereni specijalni zadaci. Šta su tačno specijalni zadaci nije precizirano, ali će kampanja svakako pokazati.

6 comments on “Gvozdenović: Ne lajkujte socijaliste

 1. Pako

  Pa kome dati spec. zadatke nego najvecem trkacu u Sns. Sta god drugi nece tu je Gajic, pa on je pretrcao jureci za Sns i Bobilija vise od Saida Auite. Jedinu stalnu funkciju a da nije isplativa uvalili su mu to neko mesto DIREKTORA TURNIRA NOVOGODISNJEN koje niko nece. U nacelu on je u svakom slucaju “specijalac” u svakom smislu. Pa njega bi svako u svaku stranku jel ovakav maratonac se vise neradja ili ti GAJICE AJDE IDI ONDE, GAJICE ZAVRSI OVO, ONO.. GAJICE TRCI TAMO, TCI VAMO…. LJUDIIIIIII PA MI IMAMO MARATONCA ZA VELIKA DELA, NIJE SAMO ZA SPECIJALNE (TRKACKE) POSLOVE!!! 😀😀😀😀😀

  Reply
 2. Specijalac

  Specijalni zadaci su obilazak specijalnih ustanova,za slučaj pada dpsa vlasti

  Reply
 3. ČELIČNO MUDO

  KOGA TI ZAMAJAVAS PA JEL SEDIS SA NJIMA 4 GODINE I DELIS VLAST MISLIS DA CE NAROD DA TI VERUJE. UZEO SI IVANOVICA NAJ VECEG KOMUNISTU DA TI SEDI U VECU VREME JE DA VAS ISPRATIMO U ZABORAV NA SLEDECIM IZBORIMA.

  Reply
 4. Dragutin

  Pišete o sednici, a što niko ne piše kako je član veća Dejan Bogojević napao odbornika Nove Srbije Ivu Živanović i člana Gradskog Veća Nikolu Radojičić, vređao, urlao na njoh što sede zajedno! Čak otišao i po Bobu, i onda obojica uralali, jebali im majku komunističku! Iva dobar čovek, nije to zaslužio! Svi znaju da je dobar čovek!

  Reply
 5. Masan

  Ne zaboravite da je sns pobedio zahvaljujuci Gajicu i on zasluzuje to mesto jer je sa njim siguran uspeh.Bobi bi bilo bolje da sva rukovodeca mesta koja drzi sps promeni odmah.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.