Borci donose odluku o učešću na izborima

U Udruženju boraca rata od 1990. Godine održan je sastanak sa koga je saopšteno da će u narednim danim članovi Udruženja doneti odluku o učešću na izborima . Saopštenje prenosimo u celosti:

“Posle večerašnjeg hitnog sastanka na insistiranje velikog broja članova Udruženje boraca Valjevo želi da ima svoje predstavnike u Skupštini grada Valjeva kako bi se borili i delovali za prava boračke poupulacije. U narednom vremenskom periodu doneće se konačna odluka o delovanju u Skupštini grada Valjeva posle 2020 godine. U gradu Valjevu je 12000 boraca puta bar 3 člana porodice, a nijedan odbornik u Skupštini grada. Vreme je došlo da se borci spreme za istinu hoće li svoja prava i svoje predstavnike ili hoće prazna obećanja i socijalu, hoće li ravnopravnost sa ostalim kategorijama stanovništva ili milostinju?
Pojedinci ne mogu da skupe deset potpisa, a sede ili ne sede u klupama i oni da se bore za naša prava a nas je skoro pola Valjeva, treba da nas bude sramota što smo to dozvolili, a imamo slobodne i demokratske izbore svake četvrte godine na kojima možemo da izaberemo naše prave predstavnike.
Na nama je sve šta hoćemo i posle više nema kukanja i žalopojke!!!
Konačnu odluku ćemo javno objaviti koja neće biti politička već samo isključivo odluka u interesu našeg položaja i naših prava da se konačno i mi pitamo za naša prava i bolji i ravnopravniji život.

Udruženje boraca Valjevo
Predsednik,
Odgovorno lice i rukovodilac
programa Negovan i projekta Aleksa
Bradić Ljubomir”

12 comments on “Borci donose odluku o učešću na izborima

 1. Xaxaxaxxa

  XAXAXAXXAX, TOLIKO O TOME DA POLITIKE NEMA I NECE BITI U UDRUZENJU!!!!! MA NEMOJTE, A KO CE BITI PREDSTAVNIK U SKUPSTINI, BRADIC, JEL OCIGLENO NE MOZE DA PODNESE DA NE BUDE U CENTRU PAZNJE!!!

  Reply
 2. Goran Markovic

  Jel rece ovaj ..borac.. da njega politika ne interesije?Tako to radi ovaj..borac.koji hoće da pomogne i sebi i prijatelju bobiski koga je pljuvao, pretio (ima snimljeno) ali polako ko vise veruje ovom ..borcu..i jos kada budete videli njegov istinski rad onda sigurnono prolazi.Ali otom potom o politickom i drugom angszovanju ..borca ..koji se ..bori..za prava boraca!!!😃

  Reply
  1. Patriota

   Debelo si u pravu! Vide borci kako su izmanipulisani, ne bi imali vojni logor u Pionirskom parku. Ne znam samo ko su ovi likovi na slici, zali boze ako se radi stvarno o ucesnicima ratova i clanovima porodice poginulih junaka. Koga oni slusaju i kome daju poverenje?!

   Reply
 3. Komšija

  Bradiću gdeje tvoja podrška borcima u pionirovom parku,štoih neobidje jedamput..Šta bi sa dnevnicama ili čekaš da ovi iz pionirskog parka izbore..

  Reply
  1. Goran Markovic

   Komsija ja cu da ti kazem i mnogi drugi ,,borac,, bradic tamo ne sme da priviri ni nos jer ga ovi Borci koji su istinski izgarali jedva cekaju ,
   upoznati oko ,,borca,, bradica i kazu imaju pun kofer podataka samo cekaju ljudi nemaju da jedu ,crkavaju od zime dok se ,,borac,, bahati po Valjevu i jos jednom bravo za komentar oko pisanja poruka ocito ovim pomagacima nije jasno da se zna odakle dolaze poruke. Uskoro na uvid sta su izjavili Borci koji traze pravdu pod satorima i ne pljuju svoju zemlju ili nekog pojedinacno kao ovaj ,,borac,, bradic{I}P.S Izjava koja ce ,,pomoci ,, ,,borcu,,bradicu da mu se ostvare zelje gde ga politika ,,ne interesuje,,!

   Reply
 4. Pera

  Bravo za borce ne slusajte podrumare.
  Svi ste uplaseni. Kakva politika da necete da nam zabranite da zivimo. Nas Bradic Vas ne vidi ni Radikale koji strajkuju u parku jel ne znaju ni sto strajkuju.
  Ziveli borci, uznemirili se podrumari, haahaaaaa

  Reply
 5. Radnik

  Sve ljubomorni komentari koji veze nemaju sa istinom. FB heroji?
  Novi gradonacelnik Valjeva je Bradic ali Vi to ne znate a njegov prijatelj bobiska ide u bolnicu za direktora.
  Ala ce da ,,prsti perije“ u opstini!

  Reply
 6. Dejan V.

  Komsija nemas pojma, veruj mi ti se bore protiv zakona a ja Dejan sam strajkovao ispred Vlade a Bradic je podrzao taj strajk e mi se borimo za dnevnice. Zato nemojte lupati bolje je cutati kada nesto ne znas!

  Reply
 7. Goran

  Pustite svade neka dode bilo ko u Skupstinu Valjeva pa pogledajte ,,krade“ na sve strane sada i Apoteke hoce neko da kupi u rafovima i nema lekova. Ovako rastakanje imovine nikada nije bilo a Vi pominjete borce, bas tuzno! Oni ,,kradu“ na sve strane a nama dali portale da se svadamo a svi mi ne mozemo da skupimo 2000 e da kupimo krs od auta. E nasa Srbijo i Valjevo kuda sve ovo vodi???

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.