Završetak druge faze vodovoda prema Brankovini

Nakon što je ministarstvo za lokalnu samoupravu izdvojilo 14 miliona dinara za drugu fazu vodovoda prema Brankovini , ovih dana ti radovi već su ušli u završnu fazu. U JKP Vodovod kažu da su preostale još tri ulice do kraja godine , a njihov završetak zavisi isključivo od vremenskih uslova.

Druga faza cevovoda prema Brankovini gotovo je završena . „Imamo obećanja ministarstva da ćemo dobiti naredne godine nastavak vodovoda, ova faza je podrazumevala izgradnju potisnog cevovoda od ulice Braće veličković do rezervoara na Kličevcu, uradjen je cevovod FI 400 i FI 315 , ostalo je da se izvrši provera odnosno testiranje cevovoda , ali radovi su uglavnom završeni. Ministarstvo je opredelilo 14 miliona za ovaj posao , a mi smo kao javno preduzeće izdvojili još dva miliona dinara“, kaže direktor Vodovoda Djordje Milanović.

Kako se bliži i kraj godine , vreme za sumiranje rezultatat Milanović kaže da je JKP Vodovod u ovoj godini uradio sve što je i bilo planirano, ali i preko toga.

„Gotovo 90% smo ispunili ono što smo planirali, tu je Ulica Zdravka Jovanovića, Mostarska i Istarska i sve zavisi od vremenskih uslova , ali se nadam da ćemo to završiti jer to nisu veliki poslovni zahvati. Imali smo dve dodatne ulice u Novom naselju i jedan deo na Radinom brdu čime smo stvorili uslove da uradimo deo prema Deguriću i da ih priključimo na gradski vodovod. Sve kažem zavisi od vremena , ako baš ne stignemo u ovoj godini zbg vremenskih prilika, već u narednoj ćemo taj posao zavrršiti sa prvim lepim danima“, kaže Milanović. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.