U Europromu u novembru Carnex i Next na akcijskim cenama

U novembru u prodajnim objektima Europroma , akcijskim cenama svojih proizvoda i promocijama kupcima će se predstaviti Carnex i Next.

U okviru kampanje „Dani domaćih“ , mesec novembar posvećen je dvema domaćim kompanijama, dobro poznetim i valjevskim potrošačima: Carnex i Next. Bojana Perić PR menadžer Europroma najavljujući akcijska sniženja ovih proizvoda iznela je i podatak da istraživanja u Srbiji pokazuju da gradjane za kupovinu nekog proizvoda najviše opredeljuje cena samog proizvoda, ali i da s druge strane isto istraživanje pokazuje da sve više gradjana traži informaciju o proizvodjaču i značaj poklanja domaćim proizvodima. „Faktor broj jedan jeste cena, ali iskustvo sa 25 000 potrošača koji u toku dana prodju kroz prodajne obejkte Europroma pokazuje i da gradjani sve više traže informacije o poreklu proizvoda. To je ono što nas raduje  jer potrošači vraćaju poverenje u domaće proizvode. Veći plus dobija proizvod čije su sirovine proizvedene na teritoriji naše zemlje. Blizu 150 proizvoda imali smo do sada u okviru naše kampanje „Dani domaćih“ i svi proizvodi proizvedeni su od sirovina iz Srbije, što su naši kupci i prepoznali kao poseban benefit“, rekla je Perić.

Ona je navela da su se sada na policama Europroma pojavili obeleživači jarko žute boje i kojima su obeleženi proizvodi obuhvaćeni kampanjom „Dani domaćih“. „ Ideja nam je bila s obzirom na to koliko je dinamično vreme u kom živimo i da prosečan potrošač ima sve manje vremena za kupovinu, a ponuda je sve veća, da domaće proizvode obuhvaćene našom kampanjom posebno obeležimo i na taj način pomognemo potrošačima da lakše uoče i prepoznaju domaće proizvode“, rekla je Perić.

Medju posebno obeleženim proizvodima u novembru će se naći i proizvodi kompanije Carnex uz čije proizvode su u Srbiji odrastale generacije. „ Svi znaju šta je Carnex brend , ali nije loše da naznačimo da imamo tradiciju dugu 60 godina. Posebno ističemo zaokruženi proces proizvodnje , što znači da se možemo povaliti sopstvenom fabrikom za proizvodnju stočne hrane , sopstvenim farmama i na kraju možemo se posebno pohvaliti vrlo visokim kvalitetom naših proizvoda. To je ujedno i ono što nam omogućava da imamo tako dugu tradiciju i budemo dosledni u kvalitetu naših proizvoda. Potrošači su za nas na prvom mestu. Odredjeni naši proizvodi sadrže i oznaku za Spski kvalitet što je onaka domaćih proizvoda odnosno proizvoda proizvedenih od domaćih sirovina. To je ono što se poklapa sa akcijom Europroma. U novembru potrošači mogu uživati u Europromovim objektima u degustacijama, ali i da kupe odredjene proizvode po sniženim cenama. Posebno smo mislili na najmladje pa ćemo od polovine ovog meseca imati i fejsbuk aktivaciju na temu „Carnex Smazalice i ja –Savršen dan“, gde ćemo prvih 20 crteža nagraditi Carnex poklon paketima“, rekla je Ivana Vasić PR menadžer Carnexa.

U novembru kupce u Europromu posebne cene očekuju i za pojedine proizvode kompanije Next.“ Već više od pola veka proizvodi naše kompanije se temelje na domaćim vrednostima i našim ljudima koji učestvuju u stvaranju i kreiranju istih. Naš portfolio sadrži i druge brendove kao što su Rosa i od skoro Plazma Bambi koji su deo naše porodice. Ono što nas danas spaja je Next i aktivnosti vezane za Next, a on je već dugo vremena simbol kvaliteta kod naših potrošača i nama je jako važžno da u njega ugradjujemo sve ove domaće vrednosti i kvalitet o kom govorimo.Naš razvojni centar za sokove uvek se temelji na kreiranju domaćih značajnih ukusa i srpskog voća koje ugradjujemo stvarajući te ukuse. Ovde pre svega mislim na srpsku višnju, krušku koja dolazi iz ovih krajeva . Čak naši sokovi imaju oznaku na kojoj piše „Inspirisani Srbijom“, rekao je  Vladimir Bošković, menadžer Nexta najavljujući akcijske cene i brojne promocije za proizvode ove kompanije u novembru.

1 comment on “U Europromu u novembru Carnex i Next na akcijskim cenama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.