Tužilaštvo istražuje poslovanje Vidraka?

Odeljenje za borbu protiv korupcije VJT iz Beograda naložilo prikupljanje dokumentacije u valjevskom Vidraku.

Kako Vamedia saznaje u toku prethodnih nedelja po nalogu VJT iz Beograda u JKP Vidrak fotkopirana je i pripremana dokumentacija, a očekuje se da narednih dana bude i preuzeta od strane VJT.

Iako je informaciju o tome šta istražuje VJT u ovom valjevskom javnom preduzeću , praktično nemoguće zvanično dobiti zaposleni tvrde da je štampano i fotokopirano mnogo dokumentacije. Najveći deo odnosio se na parking servis , ali i na nabavku polovnih kamiona, što je praksa ovog preduzeća poslednjih godina.

Poslovanje ovog preduzeća poslednjih godina skriva se od valjevske javnosti, a na mestu direktora još uvek je Jelena Kalat kojoj je mandat vršioca dužnosti istekao pre šest meseci. Iako je sekretar Skupštine Djrdje Pavlović dao svojevremeno objašnjenje da se radi o tehničkom mandatu, pitanje koliko taj tehnički mandat može da traje. Shodno činjenici da zakon ne poznaje tehniki mandat, moguće je da je lokalna samouprava u Valjevu istovremeno inovirala u zakon i dužinu trajanja mandata , ali je ona javnosti za sada nepoznata.

11 comments on “Tužilaštvo istražuje poslovanje Vidraka?

 1. Анонимни

  i od toplane VJT trazi nekakvu dokumentaciju vezano za neke bivse rukovodioce…

  Reply
 2. Sirće

  Zaposliće je posle u Osiguranje kao i mene. Nema od tiga ništa. Malo je provuku kroz novine i dovidjenja prinatno.

  Reply
   1. rasol

    Ma Sirće je svetski rekorder ušao u knjigu Ginisa,studirao 20 godina,da li sme na poligraf,da dokaže da nije

    Reply
    1. Ode mast u propast

     Ljubomora vas ubija ….nego recite vi nama sada ovde javno sta vam je sada opet sa vasim ds-om,raspadate se opet na vise Mićinih,Šuletovih i Keninih frakcjia…kome sada,ko ce vam sada placati tel.racune?

     Reply
  1. Fond Časova

   Koliko ljubomore i zla ima u vama to nije normalno.Smete li da sa Sircetom idete na poligraf po pitanju toga a???? Mnogo zla ima u vama ,jel istina da vam se Ds opet cepa na vise frakcija…sta ce biti sa fondom časova posle toga???? Pozdravljaju vas Šule i Kenica😉😉😉

   Reply
 3. Surutka

  I Sladj i Klatka strucnjaci sa megatrenda, samo im fali jos Fazan da sa njioma odgovara.

  Reply
 4. Dragana

  Ova direktorka uspe da uvek navuče VJT na vrat, gde god da radi!U DZ, pa za socijalni stan, na projektu Nevidljiva deca, u Vidraku…Bravo direktorka!Ne može ti niko ništa jača si od zakona!Sve dok ti šizoje iz sive zgrade duva u leđa, a šta posle?

  Reply
 5. Istina i samo istina

  Pratite pomno samo gde se zaposljava Milos Milutinovic,bio valjda kod Bobe u kabinetu ,pratite samo njegov napredak narednih dana

  Reply
 6. GANE

  Iz Beograda u Valjevu nema tužioca ili neće da se meša u svoj posao.A drvored u Dušanovoj ulici

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.