Tri zlata I jedno srebro u Užicu

U subotu 23.11.2019.godine u organizaciji Karate kluba Užice održan je tradicionalni karate turnir „Užički pobednik 2019“. Na turniru je nastupilo preko 45 karate klubova sa oko 200 takmičara. Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa četri takmičara, tri u kategoriji kata i jednim u borbama. Svi takmičari KK 014, dostojanstveno su predstavljali svj klub i grad Valjevo i u izuzetno jakoj konkurenciji postigli odlične rezultate.

dav

 U katama u kategoriji Pionirki u svojim kategorijama nastupile su : Ana Živanović, koja je osvojila zlatnu medalju i prvo mesto u klasi D, u klasi E nastupile su Ksenija Kosić koja je osvojila zlatnu medalju i prvo mesto i Anđela Mitrović koja je zauzela drugo mesto i osvojila srebrnu medalju. U borbama u svojoj kategoriji nastupio je Aleksandar Milošević, koji je posle teške borbe, uspeo da osvoji zlatnu medalju i bude prvi. Takmičare su predvodili treneri Čedomir Bajkin i Vladan Živanović, koji su zajedno sa trenerima Predragom Brankovićem, Milanom Lepojevićem i Milenkom Lukićem, odlično tempirali formu takmičara.

Karate klub 014, nastaviće sa predanim i odgovornim radom, kako bi i na prestojećim turnirima postizao zapažene rezultate i postepeno se pripremao za državno prvenstvo, potvrđujući činjenicu da je KK 014 najtrofejni karate klub u Valjevu.

V/Ž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.