Plivači uspešni u Leskovcu

U subotu je održan deveti po redu međunarodni plivači miting „Leskovački pobednik“.  Na takmičenju je učestvovalo 452 plivača iz 28 klubova, iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Plivački klub „Valis“ je nastupio sa osam plivača, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.Na ovom takmičenju je najuspešnija bila najmlađa članica ekipe Maša Radojević, koja je u disciplini 50m prsno bila najbolja u svojoj kategoriji, dok je u disciplini 50m slobodno bila druga.
Milica Ristić je bila druga u disciplini 50m slobodno u svojoj kategoriji, a isti uspeh u disciplini 100m delfin u svojoj kategoriji je imao i Vuk Tešanović.
Anja Radojević je u disciplini 50m leđno stigla do bronze.
Martin Gođevac, Simon Stefanović, Nemanja Pavlović i Ognjen Novaković su opravdali očekivanja isplivavanjem ličnih rekorda u svojim disciplinama.
„Zadovoljni smo postignutim, ovo je sam početak sezone a i odlična najava našeg plivačkog mitinga „Vojvoda Živojin Mišić“ koji organizujemo naredne subote, veće petu godinu po redu. Ujedno pozivamo sve zainteresovane roditelje da mogu da upišu decu u našu školu plivanja svim radnim danima od 18h u Tehničkoj školi“, kaže sportski direktor kluba Vladimir Bošković.

PK Valis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.