Saobraćajka na „duplim trakama“

Tri vozila učestvovala su u saobraćajnoj nezgodi koja se oko podnela dogodila u bulevaru Vladike Nikolaja, u blizini kompanije „Publik“, u izlaznoj traci u pravcu Beograda. Povređenih, srećom, nije bilo.

????????????????

U ovoj saobraćajki na „duplim trakama“ zabeležena je samo manja materijalna šteta, a uviđaj će pokazati kako je došlo do međusobnog „kucanja“ dva kamiona i jednog putničkog automobila.

S druge strane, dok saobraćajna policija još nije ni stigla na mesto udesa, jedan broj vozača, koji se nalazio u traci iza učesnika saobraćajke, ne čekajući da bilo ko reguliše saobraćaj, kamoli da se zaustavi, priđe i utvrdi da li je nekom od vozača i putnika iz kamiona ili automobila potrebna pomoć, prelazio je „ostrvo“ između „duplih traka“ i nastavljao svoju vožnju ulaznom trakom bulevara, na taj način ugrožavajući sve vozače koji su se kretali u pravcu Valjeva!

Nikakvo čudo što je komentar jednog od vozača, koji je zaprepašćeno gledao kako mu se u susret približava šleper koji vozi suprotnom trakom, bio – „kakvi smo, dobro nam je“!

2 comments on “Saobraćajka na „duplim trakama“

  1. Nenad

    Kamere postoje, nadam se da su registrovale sva vozila koja su se kretala suprotnom trakom. Stvarno mi nije žao takvih, neka ih propisno kazne!

    Reply
  2. Milan

    Samo da se zna. Kamion „Trlića’ koji je na slici na ostrvu nije učestvovao u sudaru već je pokušao da na ovaj način zaobiđe učesnike u saobraćajnoj nesreći, putnički automobil i kamion cisternu. Tu se i zaglavio. Pre njega su i drugi automobili obilazili mesto nesreće na isti način. Ali i da se zna, da su savesni vozači pritekli u pomoć, mladić na motoru i drugi.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.