Još jedno noćno kupanje

      4 коментара на Još jedno noćno kupanje

SRC Petnica oragnizuje još jedno noćno kupanje, večeras od 21h do ponoći.

Treće po redu noćno kupanje na bazenima u Petnici biće organizovano večeras od 21h, a cena ulaznice je 200 dinara. „Prvo noćno kupanje bilo je zaista izuzetno posećeno i tako je bilo i drugi put stim da nam je početak kiše pokvario to veče jer su mnogi odustali misleći da će uslediti nevreme. Ipak to se nije desilo i oni koji su ostali zaista su mogli da uživaju u toploj i čistoj vodi  bez neke preterane gužve. Sada prognoza ne najavljuje kišu i zato ponovo imamo noćno kupanje , a očekujemo posetu kao i prvi put“, kaže Aleksandar Mijailović direktor UFK Valis koja gazduje bazenima u Petnici.

4 comments on “Još jedno noćno kupanje

 1. Rokfeler

  Umesto da bude večeras besplatno kupanje na bazenima u Petnici zbog nesnosnih vrućina i žege nezapamćene po tvrdnjama meteorologa ovi naplaćuju sa 200 din u gradu gde nema posla koji svi napuštaju a oni sto ostadoše jedva preživljavaju. Sirotinjo i Bogu si teška.

  Reply
  1. Vlada

   Nema besplatnih ulaznica. To bi se onda platilo iz dotacija koje Valis dobije iz gradskog budžeta. A budžet opet punimo mi, građani.

   Reply
   1. Obavesteni

    Vlado, nisi u prqavu. Mnogo ima besplatnih ulaznica koje gradjani Valjeva placaju, da su to ulaznice date deci do petog razreda pa da razumem. Ovako povlasceni drugovi izvinjavam se gospoda , njihovi rodjaci prijatelji, partijski drugovi. Bilo bi lepo traziti na uvid od Valisa broj i kome su izdate mesecne godisnje i sezonske karte gratis?

    Reply
    1. Vlada

     To je potpuno drugo pitanje. I te karte nisu besplatne. Platili su ih građani. Moramo da shvatimo da nema besplatnih stvari koje možemo da dobijemo od države, jer ona ima samo naš novac i može da nam da samo taj naš novac.

     Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.