Atomsko sklonište koncert iznenadjenja?

Како Vamedia nezvanično saznaje koncert iznenadjenja u okviru Tešnjarskih večeri, mogao bi biti koncert grupe Atomsko sklonište.  Koliko je za sada vidljivo na sajtu Uprave za javne nabavke , takav tender još nije raspisan.

koncert Ok benda

Iz dva do sada objavljena tendera i plakata sa programom vidljivo je da izvodjači za Tešnjarske večeri koštaju 5 miliona dinara i to koncert Maje Berović za koji je ugovor potpisan sa Agencijom Margo IN Valjevo, na iznos od 2 miliona dinara.

Sa Agencijom za digitalizaciju dokumenata  BIT Uroš Tomić PR Valjevo, potpisan je ugovor na iznos od 3 miliona dinara. Kako se u konkursnoj dokumetaciji navodi od agencije BIT se traži da organizuje : – 02.08. 2019. godine koncert grupe “Divlji kesten” od 21 – 23 sata; – 03.08.2019. godine koncert grupe “Piloti” od 21-23 sata; – 04.08.2019. godine koncert “Di džej pena parti od 21-23 sata;- 06.08.2019. godine koncert Adila od 21-23 sata;-  10.08.2019. godine kncert Bilje Bistrik od 21-23 sata  na Letnjoj pozornici- Kej na Kolubari.

Za sada je poznato i da je ugovor vezan za tehničko opremanje dobila Agencija audio studio na 1,09 miliona dinara. Tender za izvodjenje scenskog i pozorišnog programa je najpre raspisan , a potom obustavljen 23. jula iz razloga što se na tender javila samo jedna Agencija , Artum iz Ćićevca koja je bila neblagovremena . Za ovu namenu kako se može videti u objavljenom pa obustavljenom tenderu predvidjeno je 500 000 dinara sa PDV-om.

Tendera za koncerz iznenadjenja koji je predvidjen za 8. avgust još uvek nema, a kako Vamedia nezvanično saznaje i kako se može videti iz nekih objava na društvenim mrežama, to bi mogao biti koncert grupe Atomsko sklonište .

Pre dve godine  takodje je najavljen koncert iznenadjenja , a valjevska javnost vrlo brzo je saznala da je u pitanju koncert Ace Lukasa koji i nije održan. Gradska vlast tada je najavila da će ispraviti propust zbog neodržanog koncerta pa je  Lukas koncert u Valjevu održao 24. septembra iste godine.

Da li je Atomsko sklonište rezervna varijanta ili pak je njihovo gostovanje u Valjevu realno, biće vidljivo nakon što bude objavljena i javna nabavka.

Ovogodišnje Tešnjarske večeri trebalo bi da po budžetu grada budu najskuplje do sada i koštaju grad 12,2 miliona dinara. 

1 comment on “Atomsko sklonište koncert iznenadjenja?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.