Vodovod započeo radove u Vuka Karadžića ulici

Valjevski Vodovod počeo je radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića. Po procenama ovog preduzeća radovi će trajati dva I po  meseca.

U Ulici Vuka Karadžića u toku su radovi na zameni glavnog cevovoda I svih kućnih priključaka . Vrednost radova je 10,8 miliona dinara , a kako kažu u Vodovodu radovi će po prvim procenama trajati dva I po meseca. Za to vreme saobraćaj će fazno biti obustavljan, a na raskrsnici VUka Karadžića I DR Pantić biće uradjena I rekonstrukcija čvorišta I postavljanje kombi zatvarača. “Radimo kompletnu rekonstrukciju mreže I glavnog voda I kućnih priključaka . Imamo rešenje o zatvaranju saobraćaja za to vreme , ali će saobraćaj fazno biti obustavljan kako I radovi budu tekli I kada za tim bude bilo potrebe. Kada bude zatvaranja odnosno povezivanja, gradjanima ćemo najaviti I obustavu dostavljanja vode “, kaže Djordje Milanović direktor JKP Vodovod.

Gradjani bez odgovora na peticiju

Gradjani koji žive u pomenutoj ulici shodno najavi da će nakon radova Vodovoda I grad izvoditi radove na rekosntrukciji kolovoznog zastora uputili su peticiju gradonačelniku u kojoj traže da se saobraćaj ne obustavlja sve dok posao ne bude u potpunosti ugovoren. Medju potpisnicima peticije najveći je broj vlasnika lokala u pomenutoj ulici. Oni u peticiji navode da raspolažu informacijom da Vodovod započinje radove , ali I sumnju da će s obzirom da ulica treba da se vrati u prvobitno stanje , a javna nabavka nije ni raspisana živeti I raditi u raskopanoj ulici narednih 6 meseci biti nemoguće.

Kako Vamedia saznaje gradjanima , potpisnicima peticije još uvek se niko iz Uprave nije obratio niti su dobili odgovor na peticiju. U trenutku pisanja ovog teksta javna nabavka za radove u pomenutoj ulici još uvek nije bila raspisana. Kako se ranije moglo čuti vrednost radova koji treba da budu izvedeni u ovoj ulici na njenoj rekonstrukciji je oko 41 miliona dinara . 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.