Razgovori pod lipom: Mame su zakon, ali Zakon ne voli mame

Nastavljajući protestna okupljanja započeta pre više od 6 meseci na trgovima i ulicama širom Srbije, te proteste koji su pre više meseci počeli i u Valjevu #1od5miliona Valjevo najavljuje novo okupljanje i „Razgovor pod lipom“, koji je zakazan za petak 21. jun u 20 časova na platou ispred stare železničke stanice u Valjevu. Naziv ovonedeljnog skupa je Mame su zakon, ali Zakon ne voli mame i na njemu će biti reči o Zakonu o finansijskoj podršci porodicama sa decom i drugim zakonima koji uređuju ovu oblast, a koji umesto da stimulišu rađanje dece, mame (a samim tim i cele porodice) stavljaju u neravnopravan položaj.

Na ovom skupu govore:

 • Tatjana Macura, predstavnica udruženja „Mame su zakon“ i narodna poslanica
 • Dr Mario Reljanović, naučni saradnik na Institutu za upordno pravo i predsednik druženja Centar za dostojanstveni rad iz Beograda
 • Ivana Todić, inicijativa žena Srbije

Pozivamo sve Valjevke i Valjevce da nam se u petak 21. juna u 20 časova pridruže i učestvuju u razgovoru na temu koja je izuzetno važna za sve sadašnje i buduće mame u našem gradu. Želimo da pokažemo da u Srbiji i u Valjevu postoji prava alternativa aktuelnoj naprednjačkoj vlasti sa rešenjima koja mogu da unaprede živote naših sugrađana.  Pridružite nam se u tome i dajte svoje predloge i ideje.

#1od5miliona Valjevo

8 comments on “Razgovori pod lipom: Mame su zakon, ali Zakon ne voli mame

  1. Sanja

   Pitanje za ove zute,Gradom kruzi prica odavno da vam se vratio onaj vas Mica?Pre neko vece sedimo na Platanima i dodje on sa nije bitno kime(napisacu u grupi i sa kime na fejsu) a taj neko je u toj drugoj ekipi sto su ostali u Ds-u .
   Prema tome nema potrebe da nam mazete oci vise kako se opet nije vratio kod zytih kada jeste.
   Objavicemo slike na grupi vrlo brzo.
   Prema tome moj glas vise nemate,da znate !!!

   Reply
   1. Vladimir

    Željko Ðukiću, ponašaš se kao tip kojeg je šutnula riba. Ideš okolo i olajavaš je. Ljudi u DS-u te provalili i smenili. Prihvati to umesto što pišeš ove gluposti i izmišljotine.

    Reply
    1. Milovan

     Sta vas vise toliko boli taj Djukic,jer vi mislite da samo on pise komentare i da samo njemu neodgovara MM.Pa vidite ovako gresite i to mnogo jer ima nas dosta kojima isti taj MM neodgovara i ne zelimo da ga vidimo u Ds.Mnogo ste glasova sa tim potezom izgubili dobro znajte a i videcete to vrlo brzo.
     Koliko znamo niko nije smenio Djukica nego se sam povukao posle saznanja kao i ostali da se u Ds vraca MM.Pokusavate opet da javnost izmanipuliste ali corava posla,nece niko sa tim vasim MM dobro znajte.Sledeci put kada se oglasite bar napisite istinu a ne samo kojekakve izmisljotine.
     Za pocetak bar neka vas MM nauci da gledate u kalendar kako bi izbacili pravi datum i dan.

     Reply
   2. Gojko

    Petak 20 jun, e jeste smesni bas ni datum niste u stanju da stavite pravi a kamoli sta drugo.Fuj

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.