Jun mesec u znaku Yuhora u Europromu

U okviru akcije Dani domaćih u trgovinama Euoproma svoje proizvode će potrošačima predstaviti kompanija Yuhor. Izvršena analiza pokazala je da je akcija Europroma omogućila domaćim kompanijama koje su imale svoje prezentacije i akcije u okviru ove kampanje, da se prodaja njihvih proizvoda udvostruči.

Već deset meseci traje kampanja pod nazivom Dani domaćih u okviru koje je kompanija Europrom valjevskim potrošačima predstavila je  9 nacionalnih i 7 lokalnih  domaćih proizvodjača. Praksa je bila da uvek bude izdvojeno deset proizvoda koji su po mesecima bili znatno sniženi. „Bilo je na raspolaganju blizu 100 proizvoda znatno sniženih, imali smo oko 50 promocija sa degustacijama. Zaključak je da je došlo do povećanja prodaje pomenutih proizvoda, a za svaki mesec važi da je zabeleženo povećanje prodaje. Prosek je duplo veći  kod svih proizvodjača koje smo predstavljali. To je bio i jedan od naših prvih ciljeva da kroz povećanje prodaje domaćih proizvoda domaću proizvodnju i proizvode približimo i predstavimo kupcima. Ispunili smo i drugi cilj, a to je obezbedjenje benefita za potrošača što smo učinili upravo kroz snižene cene“ , rekla je Bojana Perić PR Menadžer kompanije Europrom.

Ona navodi da je jako važan i efekat akcije mimo iznetih brojki na šta su posebno ponosni. „Tokom svakog meseca na društvenim mrežama i našoj fejsbuk stranici imali aktivacije gde smo pozivali prijatelje i posetioce stranice da  se odazovu putem pesme, priče , crteža, ali i da odgvore na pitanje zašto vole odredjenog proizvodjača. Tokom ovih deset meseci oko 200 prijatelja fejsbuk stranice nagradjeno je poklon paketima proizvodjača, a daleko veći broj njih je uzeo različito učešće. Struktura učesnika bila je šarolika. Postigli smo ključni cilj , a to je da se govorilo o domaćim proizvodjačima i njihovim proizvodima i to je ono što pokazuje da je dosadašnja kampanja imala uspeha, “kaže Perićeva.

S obzirom da će u naredna dva meseca uslediti pauza u kampanji Europrom će ta dva meseca iskoristiti da bi u svojim prodajnim objektima razgovara sa potrošačima i uradi istraživanje na temu domaćih proizvoda i proizvodjača. Kampanja će biti nastavljena u septembru nekim novim proizvodjačem, a tekući mesec jun obeležiće kampanja kompanije Yuhor.

Marketing menadžer Yuhora Milica Deljković za jun mesec najavila je brojne promocije i prezentacije roizvoda , ali i snižene cene njihovih proizvoda u prodajnim objektima Europroma.

„Yuhor je kompanija koju odlikuje tradicija duža od 100 godina, osnovani smo 1902. godine i za početak radio se izvoz, a ubrzo se krenulo sa proizvodnjom mortadele i okretanju domaćem tržištu. Danas svoje proizvode podjednako činimo dostupnim i domaćim inostranim kupcima. Kompanija Yuhor neprestano ulaže u svoje proizvodne pogone i radi na tome da kvalitet proizvoda bude što viši na zadovoljstvo naših potrošača. Na ovaj način pružićemo dodatnu pažnju potrošačima jer oni vole da znaju ko stoji iza proizvoda i sve te informacije dovode do toga da oni budu i lojalni. Potrošače u junu u prodajnim objektima Europroma zato očekuje sniženje cena naših proizvoda, a imaćemo i promocije u maloprodajnim objektima Europroma svakog petka. Svi kupci naših proizvoda u vremenskom intervalu od 10 do 16h koji kupe naše proizvode u vrednosti od 300 i 600 dinara dobiće zanimljive poklone“, najavila je Milica Deljković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.