DS:Da li su komarci u Valjevu poranili ili gradonačelnik kasni?

Građani Valjeva će izgleda biti primorani da nakon obilnih majskih padavina još dugo trpe ubode komaraca, jer Grad još uvek nije raspisao javnu nabavku za usluge dezinsekcije i deratizacije. Kako stvari stoje, ponoviće se situacija od prošle godine kada je Grad, mimo svake logike, javnu nabavku za usluge dezinsekcije i deratizacije raspisao tek u maju, a posao zaključio tek u julu, kada je i obavljen tretman suzbijanja komaraca.

Gradski odbor Demokratske stranke Valjevo zato pita gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića:

 • Da li su to komarci u Valjevu i ove godine poranili ili to javna nabavka za suzbijanje komaraca ponovo kasni?
 • Kako je moguće da gradski funkcioneri ne znaju zbog čega još nije raspisana javna nabavka za usluge dezinsekcije i deratizacije?
 • Zašto je gradonačelnik brz i efikasan onda kada treba da potroši 4,1 milion dinara za uslugu takozvanog informisanja (zapravo promociju samog sebe urađenu suprotno zakonu), a nije mogao na vreme da raspiše javnu nabavku za usluge suzbijanja komaraca koja je u interesu svih građana?

Neverovatno je koliko je lokalna vlast u Valjevu agilna onda kada je potrebno novac svih građana podeliti na gradskim konkursima članovima i prijateljima Srpske napredne stranke, a tragično neefikasna u rešavanju problema građana. To je više nego očigledan pokazatelj šta zapravo gradonačelnik Valjeva smatra prioritetima.

Valjevke i Valjevci zaslužuju ozbiljnu i odgovornu lokalnu vlast koja će voditi računa o interesima građana. Aktuelna vlast je pokazala da to nije i da je to i ne zanima.

GODS

6 comments on “DS:Da li su komarci u Valjevu poranili ili gradonačelnik kasni?

 1. Dnodna

  Ovi ne smeju da postave licno pitanje na konferenciji, nego se kriju iza saopstenja! Ds je na dnu

  Reply
  1. Vladimir

   Baš se trudiš da odradiš tih 300 000 koje si dobio na Bobinom konkursu. Odabrao si baš odgovarajući nik pod kojim pišeš.

   Reply
   1. Markshop

    Sad idemo na sistem da vise puta izgovorena laz postane istina. Nije problem, ali zasto ne napadnes ti Milane Bobu? Ovi ne smeju

    Reply
     1. Panta buba

      Pita za potapajuce stubove u Bg i za vecitog Micinog zamenika Rakica. Bas je konstatovao, da mi i napadasmo Gvozdenovića i rukovodstvo, a da se Rakic i Nemanja kriju iza saopstenja. Jos i doda, Mica je pravo resenje za Ds, on ce da preporodi stranku. Ali pita i za tvoju knjizaru. Nesto se zainteresovao.

 2. Trasina

  Da li je neka firma koja se bavi poslovima uništavanja insekata ponudila gradskoj upravi da neki deo besplatno tretira?

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.