Avantura Zelembaća

Еdukativna radionica Avantura Zelembaća, realizovaće se , po prvi put u Valjevu, 15. juna na reci Gradac, za 60 novih Super Heroja Zelembaća. Skup će biti u 9 sati pre podne u kafiću „Vajati.“

Šta je Avantura Zelembaća?

    Avantura Zelebaća je koncept edukativne nastave koja obuhvata oblasti biologije, ekologije i zaštite životne sredine, namenjen klincima i klincezama predškolskog i školskog uzrasta. Nastava se sprovodi u prirodnom okruženju kroz interaktivne radionice, gde su deca u prilici da pitaju, kažu i osete sve što ih interesuje a u vezi je sa prirodom, njenim zakonitostima i zaštitom životne sredine.

    Avantura Zelembaća je projekat za nove generacije današnje dece upravo one koje su ključne u promenama navika u odnosu prema životnoj sredini i prirodnim resursima, i ulaganjem u njihova znanja i veštine možemo očekivati promene vrednosti u odnosu na antropogene uticaje tj. uticaje čoveka na prirodu i ekosistem.

Kretatorka Avanture Zelembaća, Ana Svilar – Master inženjer zaštite životne sredine, zajedno sa saradnicima uspešno predvodi novi talas edukacije za decu uz jasnu poruku: FILOZOFIRAJ ZELENO!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.