Nastavljaju se protestne šetnje u Valjevu

Nakon praznika, šetnje u Valjevu se nastavljaju i već u petak, 3. maja u 19.30 časova na Trgu Desanke Maksimović ćemo se okupiti da još jednom glasno, jasno i kulturno ukažemo vlastodršcima u Valjevu i Srbiji da građani nisu zadovoljni njihovom vlašću! U petak će se Valjevcima obratiti Milojko Pantić novinar i Dragana Rakić potpredsednica Demokratske stranke, a nakon toga ćemo u zajedničkoj šetnji ulicama Vojvode Mišića, Pantićevom, Uzun Mirkovom, Karađorđevom do Gradskog Trga., poslati poruku da Srbija i Valjevo ne idu u dobrom pravcu!

Tu činjenicu neće promeniti ni svi kontrolisani mediji, plaćeni analitičari,  naručena istraživanja, naterani građani autobusima koji dolaze na događaje predsednika Republike! Podrška i ljubav se ne kupuju, oni se zaslužuju!

Ove građanske šetnje nezadovoljstva su pokušaj pristojne Srbije da apeluje na razum i poštenje ljudi koji čine vlast i koji vlast podržavaju da se urazume i dozovu pameti i da Srbiju vrate na put demokratije. A slobodni izbori i slobodni mediji su uslov svih uslova! Posle toga je neophodna departizacija, vraćanje poverenja u struku, ekonomski razvoj i preporod celog društva, kako bismo iz samih sebe izvukli najbolje na dobrobit nas lično, ali i cele naše države!

Ne treba se podsmevati građanima koji istrajno iz nedelje u nedelju, pristojno izražavaju svoje nezadovoljstvo! Ne treba ih vređati, nazivati fašistima, ološem, bagrom! Treba ceniti napor običnog čoveka da se u vreme ove vlasti, kada vladaju pritisci na goli život, razumno odupremo i bratski ukažemo da nije dobro i da se dobro neće završiti! Zato pozivamo Valjevce na Trg Desanke Maksimović u petak, 3. maja u 19.30 časova!

„VALJEVO BEZ STRAHA – #1 OD 5 MILIONA“

4 comments on “Nastavljaju se protestne šetnje u Valjevu

    1. Maja

      Njega je izostavio organizator kojem Boba daje nas novac!
      Mislite o tome, zasto je Lokalni front izbačen iz organizacije protesta u Valjevu?

      Reply
  1. običan grđanin

    Apelujete na poštenje,a da li su vama pošteni pojedinci iz GrO DS Valjevo,koje je zaposlio SNS,i kojima je SNS dao kredite,i koji vode protestne šetnje,a koji se hvale da su okupili opoziciju.E sa njima neću,hoću u građanske proteste a ne u stranačke

    Reply
  2. Proslost

    Protesti uspeli, sad nema kuknjave. LF nema sada vise plakanja. Vidimo se u drugoj prici.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.