Mehatroničari Tehničke škole zauzeli prvo mesto na medjunarodnom takmičenju

 Učenici Tehničke škole osvojili su prvo mesto na održanom Meljunarodnom takmičenju— projekat „Balkan junior“ u oblasti mehatronike.

Na  sedmom po redu takmičenju mladih mehatroničara  održanom u periodu od 02.- 05.05.2019.godine u Ohridu, učestvovalo je  osam škola iz osam zemalja: Makedonija, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Rumunija, Crna Gora, Turska i Bosna i Hercegovina. Iz svake škole je učestvovalo po dva učesnika, pa je učešće na takmičenju uzelo 16 učenika.

Predstavnici Tehničke  škole, učenici odeljenja  3-5, Marko Dević i Nemanja Divnić, osvojili su prvo mesto na pomenutom takmičenju. Mentori su  bili profesori Goran Mićović i Vukoman Leković, kao i direktor škole, Branko Goloskoković.

“Na ovaj način, naša škola potvrdjuje da se ulaganjem u obrazovanje i vaspitanje, trudom, mogu  postići veliki uspesi na svim poljima, takodje, ovim projektom brišemo sve granice, delimo znanja i iskustva i uživamo u meljusobnom prijateljstvu”, navodi se u Saopštenju škole povodom uspeha mladih mehatroničara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.