Dva puta slikanje I jednom potonuće ulice

Samo deset dana nakon završetka radova u Ulici Jakova Nenadovića ulica je potonula. Visoki funkcioneri grada predvodjeni gradonačelnikom Slobodanom Gvozdenovićem u dva navrata obišli radove, slikali se. Gradonačelnik čak 24. aprila rekao da radovi ne služe da bi se zamazale oči narodu.

Rekonstrukcija Ulice Jakova Nenadovića započeta je krajem prošle godine pa je za proleće najavljena završna faza. Sama rekonstrukcija kako je najavljjeno podrazumeva , zamenu vodovodne infrastructure, ivičnjake, trotoare I rasvetu.

U martu mesecu radove vredne 18,6 miliona obišao je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović sa svojim saradnicima I tom prilikom izjavio :”BIće još radova u ovoj ulici I moram da naglasim da će to biti po najvišim standardima.” ???

Izvođač radova je valjevska firma ”Autotrasport”, koja je na tenderu dobila posao vredan 18,6 miliona dinara. U pitanju je treća faza radova u Ulici Jakova Nenadovića u dužini od 450 metara u delu od raskrsnice sa Šabačkom ulicom do Dročinske.

Kako su radovi odmicali I kraj radova se bližio kraju, 24. aprila, gradonačelnik je sa najbližim saradnicima ponovo pozvao kamere I izjavio:   “Ono što je bitno, urađena je kišna kanalizacija i trotoar, jer ono što radimo, radimo ljudski, onako kako se i očekuje od nas. A ne da zamažemo oči narodu, već da uradimo sve što je potrebno! Cilj je da se ne vraćamo dva puta jednim istim tragom.” ???

Već prvih dana maja stigao je dokaz da je cilj obilaska radova u dva navrata bila provera radova, a ne marketinška kampanja I promocija-ulica je potonula. Na licu mesta osvanuo je znak koji ukazuje vozačima da kolovoz nije u redu , ali kod samog mesta potonuća nije bilo nijedne kamere, nijednog bliskog saradnika gradonačelnika pa ni “ljudskog” napora da se problem reši I ulica sanira.

Ako je verovati gradonačelniku Gvozdenoviću ovde nije kraj, ovakvih radova biće još, a gradjanima Valjeva I posebno sugradjanima koji koriste pomenutu ulicu ostaje da se upita- Ne valjda poi stim standardima? 

3 comments on “Dva puta slikanje I jednom potonuće ulice

  1. dedagaga

    Ovo je i odlična referenca izvođača za ugovaranje budućih poslova, naročito na kokursima Grada.

    Reply
  2. Goran Markovic

    Ljudi pa ovde je prosao puplja i Klonfer sve uleglo znate li koliko su teske bajadewre i jagnjetina , pa vince , ali ono bas , bas skupo od 12,000 boca , treb to izdrzati asvalt vruc nije mogao da svari teret !! VALJEVSKA BANDA …OSTAVKA GVOZDENOVICU.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.