Bila buka, a ostala bruka

      5 коментара на Bila buka, a ostala bruka

Ni posle 15 dana od potonuća ulice Jakova Nenandovića ista nije sanirana nit je problem rešen. Pored mesta na kom je ulica potonula i dalje stoji znak kao obaveštenje vozačima, ali radova nema.

All-focus

Meštani Ulice Jakova Nenadovića, ali i svi putnici namernici ovom ulicom već više od pola meseca čekaju na sanaciju dela ulice koja je potonula odmah nakon što su radovi završeni. Zanimljivo je da dok se ulica gradila, počev od jeseni prošle godine, ona je bila interesantna gradskim vlastima i prostor za pompezne izjave o „ljudskim“ naporima kako bi se ulica izgradila.

“Ono što je bitno, urađena je kišna kanalizacija i trotoar, jer ono što radimo, radimo ljudski, onako kako se i očekuje od nas. A ne da zamažemo oči narodu, već da uradimo sve što je potrebno! Cilj je da se ne vraćamo dva puta jednim istim tragom,” rekao je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović .

I zaista se ne vraćaju!

U pitanju je bila rekonstrukcija ulice vredna 18,6 miliona dinara, deonica   u dužini od 450 metara u delu od raskrsnice sa Šabačkom ulicom do Dročinske.

All-focus

“To je potonulo odmah, drugi dan čini mi se kako su završili. Videli smo jedan dan da su došli  , par ljudi, oni su to pogledali, okrenuli se I otišli. Mislili smo sada će to da srede, ali ništa od toga. Postavili su te znakove , zatvorili jednu stranu ulice.Evo koliko je dana prošlo I ništa. Kad će se to završiti , niko ne zna”,kaže sagovornik Vamedie, jedan od stanara u ulici.

”BIće još radova u ovoj ulici I moram da naglasim da će to biti po najvišim standardima,” rekao je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Ako je potonula ulica najviši standard, možda je onda razumljivo zašto izostaje sanacija ulice – Standardi su već dosegnuti , kako ih prevazići?

5 comments on “Bila buka, a ostala bruka

  1. Petar5

    Kako laze a da ne trepne! U stanju je da izrekne najbombasticniju laz i da vas gleda u oci kao nije nista. Mora mu se priznati talenat za laz i prevaru, i to treba umeti.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.