Valjevke najbolje u Kragujevcu

U Kragujevcu je održan međunarodni miting „Pirat kup“, u organizaciji plivačkog kluba „Pirat“.  Na takmičenju je učestvovalo 22 kluba iz Severne Makedonije i Srbije sa ukupno 353 plivača. Plivački klub „Valis“ je predstavljalo 13 plivača predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Simićem.

Ženska štafeta u sastavu: Jana Mitrović, Mina Nikolić, Andrijana Marić i Sofija Prostran su bile najbolje u svojoj kategoriji u disciplini 4x50m slobodno.

Najuspešniji plivač „Valisa“ pojedinačno je bio Mihailo Ilić sa osvojene dve medalje i to srebrne u disciplini  50m prsno (49.08) i u disciplini 50m leđno (51.88).

Dobre nastupe i popravljanje ličnih rekorda su imali i: Ilija Kovačević, Ognjen Novaković, Ognjen Pavlović, Uroš Paramentić, Dušan Radivojević, Nemanja Pavlović, Lazar i Luka Vukosavljević.

„Na Pirat kupu smo nastupili sa podmlađenom ekipom, raduje nas što je na pomolu još jedna uspešna ženska štafeta u budućnosti. Rezultati pokazuju da je ostvaren napredak i da smo na dobrom putu za što bolju formu pred predstojeća regionalna prvenstva i naš „Petnica kup“, kaže predsednik kluba Branislav Kovačević. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.