Samo večeras bez protesta – Naredni protest u petak 3.maja

Nezadovoljni građani su pokrenuli ove proteste, a pošto su i dalje nezadovoljni, jer se u Srbiji ništa nije promenilo, protesti se nastavljaju!

Na Veliki Petak  najtužniji dan kod pravoslavnih vernika, neće biti organizovana ( samo ovog petka )  protestna šetnja „1 od 5 miliona“ u Valjevu. Na ovaj način, organizatori protesta su izašli brojnim zahtevima građana I potencijalnih govornika , koji tog dana nisu u Valjevu, ili žele biti u krugu svojih porodica.

Već narednog petka, 3. maja, pozivamo vas na novo okupljanje i protestnu šetnju ulicama grada, u terminu od 19. 30 časova na Desankinom trgu!  Borba za demokratsku Srbiju, zemlju u kojoj ćemo moći da dostojanstveno živimo i radimo, mora se nastaviti! 

Iako vlast svim silama želi da umanji značaj naših protesta, da nas obeshrabri  zbunjujućim stavovima pojedinaca i grupa, koji se čas pojavljuju u našim redovima, čas iz njih izlaze, to se ne sme dogoditi! Zato, što je pred svima nama jedan cilj, zajednički i za nas koji šetamo i za one koji su prošlog petka bili primorani da uđu u autobuse i da u Beogradu nahrane ego velikog vođe, koji je duboko u sebi svestan da ima sve manju podrške i razumevanje naroda!

 Do idućeg petka kada ćemo se ponovo okupiti, želimo svim sugrađanima da u radosti i zdravlju proslave Vaskršnje i prvomajske praznike!

„VALJEVO BEZ STRAHA – #1 OD 5 MILIONA“

6 comments on “Samo večeras bez protesta – Naredni protest u petak 3.maja

  1. Demokrata

    SIRČE je zakon sve se vrti omo sirćeta, čovek zna ume može. Može i da rasturi porteste ako hoće i predje kod žene u SPS, gulija na ulkcu da aplaudira SIRĆETU velikom. Ko je ovde LUD?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.