Poruke i zatvoren parking za SNS putnike

Ovog prepodneva iz nepoznatih razloga gradjevinska inspekcija zatvorila je parking kod Hrama, a u parku kod stare zelene pijace gradjani Valjeva ostavili su poruke današnjim putnicima na miting „Budućnost Srbije.

foto: facebook

Za sada nije poznato iz kog razloga je gradjevinska inspekcija zatvorila parking kod hrama, ali je za očekivati da već narednih dana bude prezentovano rešenje o zatvaranju i razlozi zbog kojih se parking zatvara. Vamedia će od gradjevinske ispekcije zatražiti rešenje i uslove na osnovu kojih je donela odluku o zatvranju istog.  Fotografije zatvorenog parkinga preplavile su fejsbuk , a gradjani Valjeva komentarišu da je neprimereno zatvarati parking petkom kada je u Valjevu , što je već poznato, pijačni dan.

U komentarima se može videti da gradjani pretpostavljaju da je parking obezbedjen kako bi se danas parkirali autobusi koji će prevoziti članove i simpatizere SNS-a na beogradski miting.

foto:facebook

S obzirom da nema table izvodjača radova na parkingu za pretpostaviti je da je parking nebezbedan za parkiranje pa se može i očekivati  da će policija u slučaju da se neko parkira morati da reaguje.

Istovremeno ovog jutra na stazama parka kod stare pijace, gde je najvljeno okupljanje članstva i simpatizera naprednjaka pred polazak za Beograd osvanule su poruke: „Ako moraš da ideš, ne moraš da glasaš“.

Kako su već u toku jučerašnjeg dana na pojedinim medijima objavljeni pozivi Valjevcima da se danas pridruže mitingu „Budućnost Srbije“, a brojni gradjani pozivani telefonom ili obaveštavani SMS porukom da u 13.30 budu na parkingu kod pumpe ili u pomenutom parku jasno je da je informacija o potrebnoj kvoti od 1500 gradjana iz Valjeva, koji moraju biti prisutni, tačna.

Po saznanjima Vamedie put Beograda danas će   i zaposleni u javnim preduzećima i ustanovama grada, kao i u Gradskoj upravi koji podržavaju politiku Srpske napredne stranke.

S.V.  

2 comments on “Poruke i zatvoren parking za SNS putnike

  1. M.Matanovic

    Nisam znao da i u SNS postoji funkcija VIKAR (verovatno je ova rec nastala od glagola vikati, galamiti i sl.)…Do sada sam se sretao sa ovom imenicom samo u okviru Srpske pravoslavne crkve, jer vikar znaci „pomocni svestenik“, svaki Patrijarh i MItropolit ima vikara koji mu pomaze u poslu…Izgleda da SNS planira da postane crkva cim uvodi funkciju VIKARA…Ko ce biti Patrijarh vec se zna…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.