I poluprazni autobusi krenuli za Beograd iz Valjeva

Od 24 autobusa koliko su valjevski naprednjaci planirali da krene za Beograd , tri autobusa su ostala na parkingu dok je desetak autobusa put glavnog grada na miting „Budućnost Sbije“ krenulo poluprazno. Izvor Vamedie navodi da je bilo predvidjeno 1200 ljudi na spisku, ali je očito zainteresovanost Valjevaca bila manja nego što se mislilo.

Već pred 13h parking i prostor kod NIS pumpe 1 bio je ispunjen autobusima, a medju okupljenima koji su čekali autobus bilo je vidljivo da su prisutni i funkcioneri iz Gradske uprave, direktori nekih javnih preduzeća i funkcioneri iz same Srpske napredne stranke u Valjevu.

Prelistavanje spiskova i popunjavanje autobusa pokazalo je u jednom trenutku da je previše autobusa, a premalo putnika pa je od 24 autobusa koliko je trebalo da krene za BG krenulo tek dvadesetak , ali polovina tih autobusa je bilo poluprazno.

Kako kažu pojedini zaposleni u JKP Vidrak već od ranih jutarnjih sati razgovarano je sa ljudima da krenu za Beograd, ali je jedan broj odlučio da ipak ne ide pa je iz ovog preduzeća odakle se očekivao najveći odziv ipak krenulo značajno manje zaposlenih.

Telefonskim upitom pojedinim vlasnicima autobusa  u Valjevu, Vamedia saznaje da se autobus može iznajmiti po ceni od 27 do 30 000 dinara sa odvoženjem i dovoženjem. Ako je ova informacija tačna za zakup 24 autobusa, sa cenom uz popust s obzirom na broj angažovanih autobusa,  neophodno je izdvojiti više od pola miliona dinara ili oko 5 000 evra .

1 comment on “I poluprazni autobusi krenuli za Beograd iz Valjeva

  1. Cacak

    Sta je 5000 evra u odmosu na ono st0 je druzina zaradila samo na finalnim radovima skole u brdjanima koju klonfer i teca otvaraju po svaku cenu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.