Od utorka sunčano

      Нема коментара на Od utorka sunčano

U Srbiji danas umereno do pretežno oblačno, u prvom delu dana suvo. Popodne uz sunčane intervale biće razvoja oblačnosti, uz pojavu kiše i pljuskova ponajpre na jugu Banata, okolini Beograda, na zapadu Srbije  i u delu Šumadije. Vetar slab severni, u Vojvodini umeren, severoistočni. Maksimalna temperatura od 12°C do 16°C.

U utorak na severu i zapadu jutro hladno, u većini predela sa prizemnim mrazem, ali će ga lokalno biti i na 2m visine. Južnije i istočnije prepodne povećana oblačnost, dok se od sredine dana očekuje razvedravanje. Vetar umeren, severozapadni. Maksimalna temperatura od 13°C do 16°C.

U sredu ovoga puta u centralnim i južnim predelima jutro najhladnije, gde će u kotlinama i dolinama reka sigurno biti slabog mraza. U toku dana prolazno naoblačenje sa severoistoka, ali će se zadržati suvo vreme.  Vetar slab, severozapadni. Maksimalna temperatura od 14°C do 18°C.

U četvrtak promenjivo, naročito uz više oblaka u popodnevnim satima kao posledica dnevnog razvoja oblačnosti, pa će u čitavoj zemlji mestimično biti kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab, severoistočni. Maksimalna temperatura od 14°C do 17°C.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.