Jedanaesti protest -„1 od 5 miliona“-Valjevo bez straha

Na jedanaestom protestu „Valjevo bez straha – „1 od 5 miliona“ u petak, 19. aprila na Desankinom vencu od 19.30 časova govoriće poslanik Srđan Milivojević I Konstantin Samofalov funkcioner SDS-a.  


Protestna šetnja će potom krenuti ulicama Vojvode Mišića, Pantićevom, Uzun Mirkovom, Karađorđevom do Gradskog trga.

Ovo okupljanje je važno da poručimo svima da je u Valjevu ostalo građana sasvim dovoljno da potvrde da je narod u velikom broju nezadovoljan sadašnjom vlašću. Ovo okupljanje je važno i zbog svih onih građana koji su pognute glave, ucenjeni poslom, morali da krenu put Beograda na veliki miting dokazivanja i samoohrabrenja vladajuće koalicijie!

I ovo okupljanje i šetnja su prilika da poručimo svim našim sugrađanima da se borimo i za njihova prava, jer to su zajednička prava demokratskog sveta! A to je da svojom voljom biramo vlast, svojom voljom biramo gde ćemo ići i šta ćemo raditi, a na državi je da nam obezbedi uslove za normalan život i rad!

Sa ovog skupa ćemo poslati nedvosmislenu poruku da oni koji su protiv vlasti, nisu neprijatelji države, fašisti, nasilnici, siledžije i kako nas sve vlast ne naziva, već obični, razočarani građani, koji polako gube sve, osim dostojanstva, jer samim tim što ćemo se u petak naći na ulicama Valjeva, dokaz je da smo sačuvali dostojanstvo. To je poruka i za one koje je muka naterala da zanemare svoje dostojanstvo, da ćemo se mi, mirnim, demokratskim putem izboriti i za njih. 

Mi, građani, nismo neprijatelji i ne dozvoljavamo da nas vlast deli i zavađa. Mi smo svi u istoj poziciji, samo nam se razlikuju metode preživljavanja. Građani koji u petak, od 19. 30 dođu  na Desankin trg pokušavaju da promene sistem na dobrobit svih.

Pozivamo vas da nam se pridružite.

Organizacioni odbor protesta

9 comments on “Jedanaesti protest -„1 od 5 miliona“-Valjevo bez straha

 1. Neobavestena

  Jeli istina da je DS izbacio LF iz organizacije protesta, a za uzvrat Željko Đukić nagrađen od Bobe našim parama?

  Reply
  1. Info

   LF se sam izbacio iz organizacije protesta. DS ih nije ubacio pa tako nije mogao ni da ih izbaci. Sad vise niste Neobavestena 😉

   Reply
 2. Emilija

  Kako SZS ne zeli da menja sistem a LF je ocekivao konkretne zahteve a ne nekakve sporazume sa narodom,ocekivao je promenu a ne zamenu,ni Kurta ni Murta,odlucili su da napuste jalove setnje SZS I krenuo sa udruzivanjem u Gradjanski front koji se bavi lokalnim problemima. LF je zbog toga I nastao. SzS neka pokaze jasne ciljeve a ne da sistem zadrzi I ponovo ovaj narod dovede u vreme koje je davno proslo. LUSTRACIJA. Nema vise popravnih ispita za bivse politicare I njihove govornike.

  Reply
  1. Valjevac

   Šetnje nisu ni krenule zbog lokalnih problema. Frontovci, previše je ovo ozbiljna situacija da biste se vi igrali politike.

   Reply
 3. Goksi

  LF je nakon nocnih konsultacija sa Pocutom pokusao da ugasi proteste u Valjevu. Gospodo nije vam proslo! Bravo za Demokratsku stranku!!! Sloba Pavlovic je uneo novu svezinu u protest!

  Reply
  1. promaja

   Sloba je uneo svežinu i poslao ženu u Beograd da podrži vlast i da donese još svežine

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.